Σεξομολογήσεις #285: «Όποτε το κάμνουμεν κακαρίζει»

Article featured image
Article featured image

Tipster μου, τι να κάμω με την Χρυσταλλένη μου; 

Μόλις της τζίσω ακούεται όπως την όρνιθα; Κόκοκοκοοοοοοοοο – κάπως έτσι! Νομίζω εν go go που θέλει να πει… (εν ελληνοαμερικάνα) - anyway. Πάντως, όπως τζαι να έχει, κάθε φορά φκαίνει της σαν το κακάρισμα. Εν γελοίο, έννεν; Εξανάκουσες εσύ, τέθκοιο πρόβλημα; Εμένα, πάντως, αποτελεί σίουρα πρόβλημα, γιατί γίνεται τουτούκκι σε ούλλη την πολυκατοικία όποτε το κάμνουμεν. 

Εν ανάγκη να ακούει ο καθένας; Ρε είπα της το μια, είπα της το με το καλό, είπα της το με το άγριο. Εν λαλεί να αλλάξει. Εν τζαι φταίει, βέβαια… Έσιει το! Τζαι να σου πω τζαι κάτι… Κάμνω το χάζι, τις παραπάνω φορές. Αλλά, έσιει τζαι φάσεις που απλά θέλω να σκάσει. Έσιεις να μου προτείνεις κανέναν τρικ;

Μικ

 



Βρε βρε την κοτούλα σου την αλανιάρα. Τι της κάνεις βρε μπαγάσα και σπαρταράει έτσι; Ίσως, βέβαια, και να το έχει το κορίτσι στο να βγάζει τα επιφωνήματά της απελευθερωμένα, -ελπίζω, βέβαια, αυτό να ισχύει μετά όταν έχει οργασμό και όχι καθ’ όλη τη διάρκεια τη φάσης!-. Πολλά άτομα είναι εκδηλωτικά και κάνουν ήχους και επιφωνήματα κατά τη διάρκεια της πράξης. Άλλους, τους εξιτάρει να τα ακούνε, άλλους τους ενοχλεί… Αν εσύ την θες σε silent mode, έχεις δύο επιλογές: είτε της βάζεις ένα μαξιλάρι (απαλά κι όχι σαν serial killer) την ώρα που φτάνει σε climax (και θα μοιάζει σαν asphyxiation και είναι kinky και μπορεί και να της αρέσει), είτε την φιλάς ασταμάτητα, με αποτέλεσμα να κρατά μέσα της τους ήχους και να πνίγεται το κοκοκοοοο!

Και οι δύο τρόποι εν τσας βάρβαροι τζαι εν κρίμα…  Λαλείς να κάμεις το άλλο; Δηλαδή, να αλλάξετε διαμέρισμα τζαι να επιλέξετε να πάτε σε σπίτι. Άλλο να είσαι στην άπλα του σπιθκιού σου, με τον κήπο σου, τα πορτοπαράθυρά σου, τους χοντρούς τους τοίχους τζαι την ιδιωτική αυλή. Θα απολαμβάνεις άνετα το κακάρισμά της, χωρίς να ενοχλείς και χωρίς να ενοχλείσαι.

 

#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο mail sextalk@cityfreepress.com.cy


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ