Μαθητές τραγουδούν έξω από το παράθυρο του καρκινοπαθή δασκάλου τους

«Το παιδί μου τον λατρεύει. Είναι ο ορισμός του δασκάλου, ένα υπόδειγμα, ένας υπηρέτης».

 


Article featured image
Article featured image

Με αφορμή την επίσημη έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ένα βίντεο που έγινε viral τις τελευταίες ώρες έρχεται να μας υπενθυμίσει πως πρέπει να είναι οι σχέσεις δασκάλων και μαθητών, κάτι που εναπόκειται φυσικά στον ίδιο τον δάσκαλο αλλά και στη σχέση που αυτός/αυτή έχει ακόμα και μου τους γονείς των παιδιών.

400 περίπου μαθητές από την Πρεσβυτεριανή Ακαδημία του Nashville στις ΗΠΑ (Christ Presbyterian Academy) αποφάσισαν να δείξουν την αγάπη τους στον καθηγητή Λατινικών του σχολείου Ben Ellis που πάσχει από καρκίνο, πηγαίνοντας έξω από το σπίτι του για να του τραγουδήσουν ύμνους και θρησκευτικά τραγούδια και να του συμπαρασταθούν με τον τρόπο τους στον δύσκολο αυτό αγώνα του.

Ο Ben Ellis φαίνεται εμφανώς συγκινημένος να τραγουδάει μαζί με τα παιδιά.

Το βίντεο που έχει πάνω από 20 εκατ. προβολές και έχει ήδη κάνει το γύρο του διαδικτύου, ανέβασε στην επίσημη σελίδα του ο Αμερικανός μουσικός της κάντρι Tim McGraw.

 Σύμφωνα με τη Leslie Ponder που εργάζεται στο σχολείο και μοιράστηκε τη φωτογραφία στο facebook, οι μαθητές πήραν μόνοι τους την απόφαση να πάνε έξω από το σπίτι του Ellis.

Όπως αναφέρει η Telegraph, ένας γονέας έγραψε στο facebook: «Το παιδί μου λατρεύει τον Ellis, ήταν ο καθηγητής των Λατινικών της για δύο χρόνια. Είναι ο ορισμός του δασκάλου, ένα υπόδειγμα, ένας υπηρέτης. Έγραψε ένα γράμμα στα παιδιά λέγοντάς τους πως τώρα νιώθει ακόμη πιο σίγουρος πως ο Θεός είναι καλός και βρίσκεται κοντά μας. Και ο Ben είναι γεμάτος ελπίδα, χαρά και γαλήνη».

 


Πηγή: Lifo

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ