Η Jennifer Aniston περιμένει να της φέρει μωρό ένας πελαργός

Όχι η διάσημη ηθοποιός του Hollywood δεν είναι έγκυος, απ’ όσα γνωρίζουμε, αλλά με το νέο της «ρόλο» θα προσπαθήσει να μας μυήσει στο μυστικό και συνάμα διασκεδαστικό κόσμο των πελαργών, δανείζοντας τη φωνή της στην Mrs Gardner, στην πολύαναμενόμενη animated ταινία της Warner Bros, ‘The Storks’.

 


Article featured image
Article featured image

Αυτή είναι η πρώτη animated ταινία για την Jennifer Aniston, από το ‘The Iron Giant’ του 1999 και όπως όλα δείχνουν το comeback της θα είναι πέρα για πέρα δυναμικό, αφού η ταινία έχει προσελκύσει μεγάλο ενδιαφέρον κυρίως λόγω του ψαγμένου χιούμορ της! 

Ο πελαργός λοιπόν, εκτός από μωρά, φέρνει και μεγάλους αστέρες μαζί αφού εκτός από την Jennifer Aniston, στην ταινία συμμετέχει και ο Andy Samberg που δανείζει τη φωνή του σε ένα πελαργό ο οποίος είναι σε σοβαρή αποστολή αλλά και ο Kelsey Grammer που υποδύεται το ‘κακό’ αφεντικό του Stork Mountain. 

Την σκηνοθετική επιμέλεια της ταινίας έχει ο Nicholas Stoller, που βρίσκεται πίσω από το σενάριο των ταινιών ‘The Muppets’, ‘Muppets Most Wanted’ και ‘Bad Neighbors’, και ο Doug Sweetland που έχει στο βιογραφικό του αριστουργήματα όπως τα ‘Finding Nemo’, ‘Toy Story 2’, ‘The Incredibles’ και ‘Monsters Inc’. 

Η ταινία ‘Storks’ θα προβάλλεται από 22 Σεπτεμβρίου σε όλα τα K Cineplex.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ