Συνέχεια στις πρωτιές για τον Κύπριο skydiver Τάσο Πολυκάρπου

Με την DHL Express Κύπρου στο πλευρό του, ο Κύπριος αθλητής μας έκανε για ακόμη μια φορά περήφανους, με τη νίκη του στους διεθνείς αγώνες Italian Wingsuit Performance (Arezzo).

 


Article featured image
Article featured image

Με αυτή του τη νίκη, ο αθλητής τοποθέτησε την Κύπρο στη δεύτερη θέση του παγκόσμιου βαθμολογικού πίνακα του διαγωνισμού PPC Wingsuit World Series 2016. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Wingsuit World Series 2016, περιλάμβανε 162 συμμετέχοντες από χώρες όπως η Ρωσία, Σλοβενία, Ιταλία, Γερμανία, Δανία, Νορβηγία, ΗΠΑ και πολλές άλλες. 

Ο Πολυκάρπου κατάφερε επίσης να πετύχει τη δεύτερη θέση στο διεθνές πρωτάθλημα Ρωσίας αλλά και στο διεθνές πρωτάθλημα Νορβηγίας (Voss), καταρρίπτοντας παράλληλα και το δικό του προσωπικό ρεκόρ (290,8) στον φετινό διαγωνισμό. 

 



Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται στον αέρα μεταξύ των 3000-2000 μέτρων, με τον αθλητή να πέφτει με αεροπλάνο από τα 3500 μέτρα, και βασίζεται σε δύο ή τρεις γύρους, με τον κάθε ένα από αυτούς να περιλαμβάνει αγώνα χρόνου, αποστάσεων και ταχύτητας σε ένα σύνολο 6 ή 9 αλμάτων. Οι αθλητές φοράνε ειδική στολή που τους επιτρέπει να ταξιδεύουν με μεγάλες ταχύτητες που μπορούν να φτάσουν τα 350 χιλιόμετρα ανά ώρα. 

Με την υποστήριξη της DHL Express Κύπρου, ο αθλητής προετοιμάζεται ήδη για να πάρει μέρος στον πιο σημαντικό αγώνα τις χρονιάς, που είναι το παγκόσμιο πρωτάθλημα Wingsuit 2016 που θα πραγματοποιηθεί στη Φλόριδα των ΗΠΑ. Η DHL Express Κύπρου θα συνεχίσει να στηρίζει τον Τάσο σε αυτό το συναρπαστικό και γεμάτο προκλήσεις ταξίδι.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ