Γιατί κατηγορούν τον Νίκο Μακρόπουλο οι διοργανωτές του Septemberfest

Χθες 5 Σεπτεμβρίου, το Septemberfest ολοκλήρωνε την διοργάνωση με την εμφάνιση του γνωστού Έλληνα λαϊκού τραγουδιστή Νίκου Μακρόπουλου. Όπως φαίνεται όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως περίμεναν, με τον καλλιτέχνη να αργεί να εμφανιστεί στη σκηνή για αρκετή ώρα.

 


Article featured image
Article featured image

Με ανακοίνωση που ανάρτησαν προ ολίγου οι διοργανωτές του Septemberfest, εξηγούν τους λόγους που η χεθσινοβραδινή βραδιά, δεν κύλησε όπως αναμενόταν. 

«Θα θέλαμε να απολογηθούμε στις 14.000 και πλέον χιλιάδες επισκέπτες του Septemberfest, για τη ψεσινή καθυστέρηση της έναρξης του προγράμματος του κ. Νίκου Μακρόπουλου. 

Αυτό δημιουργήθηκε εξ’- υπαιτιότητας του καλλιτέχνη ο οποίος αντικρίζοντας την κοσμοσυρροή, απαίτησε επιπρόσθετη αμοιβή και εκβίασε απειλώντας τους διοργανωτές ότι θα αποχωρούσε σε περίπτωση που δεν καταβαλλόταν η επιπρόσθετη αμοιβή. 

Οι διοργανωτές, σεβόμενοι τους επισκέπτες τους, αναγκάστηκαν και κατέβαλαν την αμοιβή αυτοί. 

Ο καλλιτέχνης, για δεύτερη φορά αθέτησε τα συμφωνηθέντα με τους διοργανωτές του Φεστιβάλ οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να κινηθούν νομικά εναντίον του ιδίου και του εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου του, για διεκδίκηση αποζημιώσεων για τις ζημιές τις οποίες υπέστησαν ως διοργανωτές από τη μη τήρηση της μεταξύ τους συμφωνίας».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ