Επίθεση κατάδικου εναντίον νοσηλευτών στο Ψυχιατρείο Αθαλάσσας

Θέμα χρόνου φαίνεται πώς ήταν να γίνουν πραγματικότητα οι φόβοι που εξέφραζαν εδώ και καιρό οι νοσηλευτές της ψυχιατρικής πτέρυγας, σχετικά με τη χαώδη κατάσταση που επικρατεί στο νοσηλευτήριο και τους κινδύνους που διατρέχουν.

 


Article featured image
Article featured image

Σε συνέντευξη που είχαμε κάνει τον περασμένο Ιούνιο με τον Γιώργο Πηχίδη, νοσηλευτή και μέλος της ΠΑΣΥΝΟ (Παγκύπριας Συντεχνίας Νοσηλευτών), είχε αναφέρει πολλές φορές τις ανησυχίες του νοσηλευτικού προσωπικού της Αθαλάσσας, για την απόφαση της κυβέρνησης να μεταφέρουν κατάδικους και βαρυποινίτες για θεραπεία στο Ψυχιατρείο, έχοντας ελάχιστη φύλαξη ή πολλές φορές και καθόλου. 

Φόβοι που δυστυχώς επαληθεύτηκαν, με το χθεσινοβραδινό περιστατικό μεταξύ κατάδικου και νοσηλευτών, να επιβεβαιώνει όλα αυτά που είχε αναφέρει στη CITY, ο Γιώργος Πηχίδης. 



Παρακολουθήστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Γιώργου Πηχίδη στη CITY με ένα κλικ στη φωτογραφία.



Όπως αναφέρει η σημερινή είδηση, χθες το βράδυ γύρω στις 20:30 κατάδικος που νοσηλευόταν στο Ψυχιατρείο Αθαλάσσας, αφού τα έσπασε όλα, χτύπησε τρεις νοσηλευτές με τον έναν να νοσηλεύεται στο ΓΝ Λευκωσίας σοβαρά. 

Μετά από αυτό το περιστατικό το προσωπικό, της πτέρυγας, κατέρχεται σε δίωρη στάση εργασίας, σήμερα, Πέμπτη (08/09), διαμαρτυρόμενοι για τις συνθήκες εργασίας και την αδιαφορία του κράτους για το ίδρυμα. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ