Ο Κύπριος που σχεδίασε τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης για τη νέα σεζόν

«Κλείδωσαν οι πρώτες 100 υποψήφιες φανέλες της Ρεάλ για τη σεζόν 2017-2018. Η δική μου είναι στις πρώτες 20 από όλο τον κόσμο!  Τώρα θα αποφασίσουν οι ειδικοί! Ευχαριστώ για τη βοήθεια».  

 


Article featured image
Article featured image

Με αυτό το μήνυμα ο Βόρις Καραγιάννης ανακοίνωσε στις 29 Αυγούστου την πρόκριση του στις 100 υποψηφιότητες από όλο τον κόσμο για να σχεδιάσουν την καινούργια φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. 

Μια μοναδική ευκαιρία έδωσαν στους φιλάθλους τους οι ομάδες Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν Μονάχου, Γιουβέντους και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού αποφάσισαν πώς για τη σεζόν 2017-18, θα φορέσουν στα γήπεδα μια ξεχωριστή φανέλα, η οποία θα είναι σχεδιασμένη από τους ίδιους τους φιλάθλους της κάθε ομάδας, από όλον τον κόσμο. 



 



Πρόσφατα η Ρεάλ Μαδρίτης και η Adidas, ανακοίνωσαν τα 100 επικρατέστερα σχέδια που έχουν επιλεγεί, με το σχέδιο του Κύπριου αθλητικογράφου και φωτογράφου Βόρι Καραγιάννη, να συγκαταλέγεται στις 20 πρώτες από όλο τον κόσμο. 

Το νικητήριο σχέδιο θα χρησιμοποιηθεί για την 3η εμφάνιση της Ρεάλ Μαδρίτης, για την ερχόμενη σεζόν. 

Η επιλογή των 100 πρώτων έγινε μετά από ψηφοφορία του κοινού, ενώ η τελική επιλογή της φανέλας που θα φορέσει η Ρεάλ, θα γίνει από ειδικούς με αυστηρά κριτήρια, τα οποία θα συμφωνούν και με τα κριτήρια που θέτει η UEFA. Η απόφαση αναμένεται μέσα στους επόμενους μήνες.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ