Εσύ τι θα έπαιρνες μαζί σου στο «Survivor»; [20 Κύπριοι απαντούν]

Πιθανότατα θα έχεις ακούσει ότι πολύ σύντομα έρχεται στο σπίτι μας το «Survivor», μέσω της τηλεόρασης του ΣΙΓΜΑ και του ΣΚΑΪ.

 


Article featured image
Article featured image

Η ομάδα του «Survivor» θα αποτελείται από 10 γνωστούς Έλληνες & Κύπριους, οι οποίοι θα αναμετρηθούν με 10 «κοινούς θνητούς».

Τα άτομα που θα επιλεγούν, θα είναι αποκλεισμένα σε μια απομονωμένη περιοχή και εκεί θα πρέπει να φροντίσουν ώστε να εξασφαλίσουν τροφή, νερό, φωτιά και στέγη για την επιβίωσή τους.

Ο νικητής θα βραβευτεί με μεγάλο χρηματικό έπαθλο και θα ανακηρυχθεί ως «Survivor».

Ο κάθε διαγωνιζόμενος, όπως μαθαίνουμε, καλείται να πάρει μαζί του μόνο ένα αντικείμενο* -αυτό τουλάχιστον ειπώθηκε στα casting.

Η CITY ζήτησε από 20 άτομα, εκ των οποίων και αρκετοί επώνυμοι (όπως άλλωστε επιβάλλε το concept του παιχνιδιού) να μας απαντήσουν ποιο θα ήταν το ένα και μοναδικό πράγμα που θα επέλεγαν να πάρουν μαζί τους σε περίπτωση που πήγαιναν στο «Survivor».

 

*Σημειώνεται πως για τα αντικείμενα που θα πάρουν μαζί τους οι παίκτες στην πραγματικότητα, υπάρχουν όροι και προϋποθέσεις.

 

 

Μαρία Κορτζιά / Παρουσιάστρια - Ραδιοφωνική παραγωγός  

«Το γούρι μου, με το οποίο είμαι πολύ δεμένη μαζί του»

 

 

Γρηγόρης Γεωργίου / Αθλητικογράφος   

«Ένα μπουκάλι ουίσκι»

 

 

Σύλια Ιωαννίδου / Creative Media

«Θα έπαιρνα μαζί μου ένα ελβετικό σουγιά και ένα καθρεφτάκι μικρό για να μπορώ να ανάβω φωτιές και να ψήνω τα ψαράκια που θα ψαρεύω»

 

 

Κωνσταντίνος Τσιολής / Ηθοποιός - Ραδιοφωνικός Παραγωγός 

«Τον Μορτιμόρ Μορτ (δεν είναι άνθρωπος)»

 

 

Κώστας Πρίγκιπας / Παρουσιαστής 

«Ένα ασύρματο μικρόφωνο για να κάνω stand up στους υπόλοιπους παίχτες του παιχνιδιού»

 

Αννίτα Δημητρίου / Βουλευτής

«Ένα πολυεργαλείο, χρήσιμο για τέτοιου είδους περιπτώσεις»

 

 

Δόξα Κωμοδρόμου / Δημοσιογράφος

«Μια κρέμα που να απομακρύνει τα κουνούπια και τα υπόλοιπα ανεπιθύμητα έντομα από το δέρμα μου»

 

 

Τζούλιο Φιλίππο Ντ'Ερρίκο / Ηθοποιός

«Μια κανάτα νερού με φίλτρο, ούτως ώστε να μπορώ να φιλτράρω ανά πάσα στιγμή το νερό που θα βρίσκω»

 

 

Γιάννης Ηροδότου / Κομμωτής

«Θα έπαιρνα το αποσμητικό μου»

 

 

Milan Trajkovic / Αθλητής (Ολυμπιονίκης)

«Νομίζω θα έπαιρνα μαζί μου ένα εμπόδιο, γιατί θα μου έλειπε το άθλημα όσο καιρό θα είμαστε απομονωμένοι. Το εμπόδιο θα μπορούσα να το χρησιμοποιήσω εναλλακτικά και ως καρέκλα ή βάση για στέγαστρο» 

 

 

Άννα Κωνσταντίνου, 30

«Θα έπαιρνα μαζί μου ένα μπολ για να μπορώ να τοποθετώ μέσα το φαγητό και το νερό που θα βρίσκω. Επίσης, το μπολ θα μπορώ να το τοποθετώ πάνω από τη φωτιά για να ζεσταθεί το νερό»

 

 

Σάββας Νικολάου, 27

«Θα επέλεγα ένα παγούρι. Το νερό είναι πηγή ζωής και πολύτιμο αγαθό για να σε κρατήσει ζωντανό ακόμα και χωρίς τροφή. Με το παγούρι θα μπορώ να αποθηκεύω μια ποσότητα νερού για να έχω διαθέσιμο όποτε το χρειάζομαι»

 

 

Γιώργος Νικολάου, 27

«Θα έπαιρνα μαζί μου έναν μεγάλο αναπτήρα (για να έχει αποθέματα γκαζιού). Προσωπικά, το βρίσκω εξαιρετικά δύσκολο και χρονοβόρο να ανάβω φωτιά με πέτρες. Είναι όμως απαραίτητη, τόσο για να ζεσταθείς, όσο και για να μαγειρέψεις. Ακόμα και για το νερό σε τέτοιες συνθήκες για να το πιείς πρέπει να το βράσεις για να σκοτωθούν τα μικρόβια. Άρα, ο αναπτήρας θα ήταν μεγάλη ευκολία και βοήθεια σε ένα τέτοιο παιχνίδι».

 



Ελένη Νικολάου, 21

«Εγώ θα έπαιρνα μαζί μου ένα βιβλίο. Μπορεί να ακούγεται περίεργο, επειδή όμως ξέρω τον εαυτό μου, θα χρειαζόμουν ένα διάλειμμα από το ανταγωνιστικό περιβάλλον που υπάρχει σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Ένα βιβλίο και λίγος χρόνος με τον εαυτό μου θα ήταν το ιδανικό χαλαρωτικό»

 

 

Φωτεινή Γεωργίου, 29

«Μαχαίρι. Μπορεί να χρησιμεύσει σε πάρα πολλά πράγματα. Από το να κόψω κάτι για να φάω, να καθαρίσω κάτι, να κάνω μια κατασκευή, να τρυπήσω κάτι. Ένα μαχαίρι μπορεί να σε σώσει από πολλές καταστάσεις και να σε βοηθήσει σε άλλες τόσες»

 

 

Χαρά Λοΐζου, 27

«Ένα σαπούνι που να μυρίζει ωραία για να μπορώ να κάνω μπάνιο. Δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να μείνω άπλυτη»

 

 

Άγγελος Χρίστου, 25

«Το μόνο πράγμα που είναι απαραίτητο για εμένα είναι το μαξιλάρι μου. Χωρίς αυτό δεν μπορώ να κοιμηθώ. Όλα τα υπόλοιπα μπορώ να τα αντέξω και να ανταπεξέλθω»

 

 

Χρίστος Παπαγιάννης, 29

«Ένα ψαροντούφεκο για να μπορώ να ψαρεύω και να έχω πάντα φαγητό»

 

 

Κατερίνα Κωνσταντίνου, 26

«Ένα ντεπόζιτο με ζεστό νερό, επειδή δεν μπορώ να κάνω μπάνιο με κρύο»

 

 

Ελένη Καρσερά, 27

«Μια χτένα για να μην είναι ατημέλητο ποτέ το μαλλί μου. Θέλω να είμαι όσο μπορώ στην τρίχα»


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ