Όλες οι πληροφορίες για την έκθεση από LEGO® bricks στην Κύπρο

Η διαδραστική, εκπαιδευτική έκθεση «Τravelling Βricks» από  LEGO® bricks, με θέμα την «Ιστορία του ταξιδιού», έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην Λευκωσία.

 


Article featured image
Article featured image

Η έκθεση παρουσιάζει ολόκληρη την ιστορία των ταξιδιωτικών μέσων, δια μέσω των αιώνων. Μέρος των εκθεμάτων, αναμένεται να καθηλώσουν, τόσο για την λεπτομέρεια όσο και με τις διαστάσεις τους. Ενδεικτικό παράδειγμα ο «Τιτανικός», του οποίου το μήκος ξεπερνάει τα 7 μέτρα.

Για την έκθεση, θα καταφτάσουν 20 επαγγελματίες καλλιτέχνες LEGO®, οι οποίοι θα φτιάξουν με περισσότερα από 500.000 τούβλα LEGO®, συνολικά 120 εκθέματα, τα οποία θα μπορούμε όλοι να θαυμάσουμε από κοντά.

Στο χώρο θα υπάρχουν οθόνες, που θα παρουσιάζουν την ιστορία του διάσημου «τούβλου», καθώς και 100 χιλιάδες LEGO® με τα οποία θα μπορούν μικροί και μεγάλοι, να δημιουργούν τις δικές τους κατασκευές. Στο χώρο θα υπάρχει και παιδική γωνιά με ειδικά LEGO® για παιδιά κάτω των 3 ετών.Η έκθεση θα ανοίξει για το κοινό στις 3 Φεβρουαρίου 2017 στο ANNEX 3 στο THE MALL OF CYPRUS (ΛΕΥΚΩΣΙΑ)Ώρες λειτουργίας:

Καθημερινές 9:00 - 20:00

Σαββατοκύριακα & Αργίες 10:00 - 20:00Εισιτήρια €8 (και €5 για σχολεία)

 

Πληροφορίες και κρατήσεις σχολείων στο 77772939

 

Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ