Ένα κυπριακό εστιατόριο στους πιο δημοφιλείς προορισμούς της New York Times

Και όμως η Κύπρος και ιδιαίτερα η Λευκωσία, φέτος είχε την τιμητική της στη λίστα των New York Times, με τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στον κόσμο.

 


Στην πρόσφατη έρευνα που δημοσιεύθηκε στην New York Times, η Κύπρος κατέλαβε την 21η θέση μέσα από τους 52 δημοφιλέστερους προορισμούς που πρέπει να επισκεφθεί κάποιος το 2017.

Παράλληλα, το διεθνές μέσο πρότεινε και συγκεκριμένα μέρη τα οποία πρέπει κάποιος να επισκεφθεί. Για την πρωτεύουσα λοιπόν, ανάμεσα στα 3 εστιατόρια που πρότειναν, συγκαταλεγόταν και το Ελληνικό Ουζομεζεδοπωλείον στην  Έγκωμη πλάι στο Hilton Park.

Το πλούσιο μενού από 90 πιάτα, τα Ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα που αναρτιόνται σε όλο τον χώρο, αλλά και η μοναδική εμπειρία που προσφέρει, έκαναν το Ελληνικό Ουζομεζεδοπωλείον να ξεχωρίζει σαν ο must χώρος που πρέπει ένα ξένος να ζήσει στο νησί μας.  

Το Ελληνικό Ουζομεζεδοπωλείον είναι ανοικτό καθημερινά για μεσημεριανό και για δείπνο από τις 12:00 το μεσημέρι μέχρι τις 24:00 το βράδυ. Για κρατήσεις τηλεφωνήστε στο 77778300. Για παραγγελίες  online delivery στο toellinikocy.com


Σχετικα

Ρώσοι ιερείς πετούσαν αγίασμα από αεροπλάνο για να σώσουν τον κόσμο από εθισμούς και περιστασιακό σεξ

Η ανακοίνωση του Στέφανου Τσιτσιπά για τα social media (που ξάφνιασε)

10 εικόνες που σύντομα δεν θα τις βλέπουμε στην Κύπρο

Οδηγοί αυτοκινήτων στη Λευκωσία: Οι μεγάλοι αχάριστοι

«Εθύμωσε που της είπα ότι επάρκαρε πάνω στη ράμπα»

«Μικρός έπαιζα με δεινόσαυρους και αυτοκινητάκια. Παρόλα αυτά είμαι ομοφυλόφιλος»