Η παραλία Μακρόνησσος στην 3η θέση της λίστας με τις 10 καλύτερες σε Ελλάδα και Κύπρο

Οι διακρίσεις για τις παραλίες της Αγίας Νάπας τα τελευταία χρόνια διαδέχονται η μία την άλλη.  Μόλις πρόσφατα ακόμη μία τιμητική διάκριση είδε το φως της δημοσιότητας και αφορά στην παραλία Μακρόνησος, όπου σύμφωνα με τη βρετανική ταξιδιωτική ιστοσελίδα Travel Weekly, κατατάσσεται στην τρίτη θέση μεταξύ των 10 καλύτερων παραλιών της Ελλάδος και της Κύπρου.

 


Article featured image
Article featured image

Πρώτες στη λίστα είναι οι παραλίες Ελαφονήσι στην Κρήτη και Κουκουναριές στη Σκιάθο.

Ακολουθούν οι παραλίες Λειβαδιά στη Σέριφο, Κασσάνδρα στη Χαλκιδική, Ανάληψη στην Πελοπόννησο, Κόκκινη στη Σαντορίνη, Cameo Νησί (έξω από τις ακτές του Λαγανά) στη Ζάκυνθο, ΄Αγιος Ιωάννης στο Μεγανήσι και Λατσί στην Κύπρο.

Η αρθρογράφος της ιστοσελίδας, Laura French, αναφέρει χαρακτηριστικά στο δημοσίευμά της ότι δεν χρειάζεται κάποιος να ταξιδέψει 14 ώρες για να πάει σε μακρινά εξωτικά νησιά αφού μπορεί να βρει σε πολύ πιο κοντινούς προορισμούς όπως είναι η  Ελλάδα και η Κύπρος εξίσου εξωτικές και παραδεισένιες παραλίες.

Σχολιάζοντας το νέο επίτευγμα για την παραλία Μακρόνησος ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Καρούσος ανέφερε ότι είναι αποτέλεσμα της πολύ καλής και συντονισμένης δουλειάς που γίνεται από την Υπηρεσία Παραλιών του Δήμου, όσο αφορά την καθαριότητα και την τάξη που επικρατεί -όχι μόνο στη συγκεκριμένη παραλία αλλά σε όλες. Εξ ου και οι παραλίες μας κάθε χρόνο επιβραβεύονται με τη Γαλάζια Σημαία.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ