3 άρθρα ως η απόδειξη ότι η κυπριακή δημοσιογραφία έχει περάσει… τις πύλες του ανεξήγητου

Πρώτα, το UFO (αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο) που έπεσε από τον λεμεσιανό ουρανό και το έψαχναν για ώρες οι λόκαλ αστυνομικοί. Έπειτα, ο Γέροντας Εφραίμ της Αριζόνας που ανέβηκε σε αεροπλάνο και έπιασε ψιλή κουβέντα με τον κυβερνήτη. Και τέλος, το παράξενο πλάσμα που εμφανίστηκε σε φωτογραφία Παφίτη κυνηγού και το οποίο είδε και... ο σκύλος του.

 


Article featured image
Article featured image

Κι όλα αυτά, να παίζουν σε δημοσιεύματα κυπριακών site και μάλιστα την ίδια βδομάδα!

Ο δημοσιογραφικός κόσμος στο νησί ένοιωσε μάλλον ότι επήλθε κορεσμός με τα συμβατικά θέματα και ως εκ τούτου αποφάσισε να ανοίξει τη θεματολογία, εισβάλλοντας με δύναμη στις… πύλες του ανεξήγητου.

Μάλιστα, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, κάθε φορά που Κύπριος δημοσιογράφος καταπιάνεται με θέματα που άπτονται των μεταφυσικών φαινομένων και των άλυτων μυστηρίων, ο Κώστας Χαρδαβέλλας κλείνεται σε ένα σκοτεινό δωμάτιο και κλαίει με λυγμούς.

Ας δούμε όμως την κάθε περίπτωση ξεχωριστά.

 

 

Στις 10 του μήνα, δημοσίευμα αναφερόταν στην προσπάθεια των αστυνομικών να βρουν άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο που έπεσε από τον ουρανό. Μετά από αναφορά κάποιου πολίτη για ένα πορτοκαλί αντικείμενο που έπεσε από τον ουρανό, μέλη της Αστυνομίας χτένισαν δύσβατες περιοχές μεταξύ των χωριών Ασγάτα και Μονή στην επαρχία Λεμεσού, χωρίς αποτέλεσμα όμως.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, πιθανότατα να πρόκειται για κάποιο drone. Επαναλαμβάνουμε: πιθανότατα.

 

 

Και παρόλο που το αντικείμενο στο πρώτο άρθρο έπεσε, στη δεύτερη περίπτωση, 6 μέρες αργότερα, στις 16 του μήνα, το αντικείμενο (ένα αεροπλάνο κατ’ ακρίβεια) δεν έπεσε, χάρη στη δόξα-τω-Θεώ-παρέμβαση του Γέροντα Εφραίμ της Αριζόνα, ο οποίος, σύμφωνα με το άρθρο αλλά και τη μαρτυρία του κυβερνήτη, το έσωσε.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το οποίο πολλά site αναπαρήγαν και το ανήγαγαν σε «θαύμα!», λίγο πριν την προσγείωση το αεροσκάφος αντιμετώπισε πρόβλημα. Ο κυβερνήτης ένιωσε αδιαθεσία αλλά κατάφερε να προσγειώσει το αεροπλάνο με ασφάλεια πίσω στην Κύπρο.

Ανάμεσα στους επιβάτες της πτήσης ήταν και ένας Αρχιμανδρίτης, που στην συνέχεια είχε μια συνομιλία με τον κυβερνήτη, ο οποίος του ζήτησε να μάθει ποιος ήταν ο άνθρωπος που καθόταν δίπλα του.

Ο Αρχιμανδρίτης του απάντησε πως δεν υπήρχε κανένας δίπλα του και του έδειξε την φωτογραφία του Γέροντα Εφραίμ της Αριζόνας. Ο κυβερνήτης ταραγμένος του είπε πως αυτός ήταν που τον βοήθησε να προσγειωθεί με ασφάλεια το αεροπλάνο.

 

 

Τέλος, χθες Τετάρτη 17 Οκτωβρίου, έρχεται και ένα τρίτο άρθρο να μας πείσει πως τίποτα στην Κύπρο δεν είναι όπως μας τα έχουν πει. Μας κρύβουν την αλήθεια!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρει το άρθρο, αναγνώστης πήρε τηλέφωνο στο site και ανέφερε ότι σε μια φωτογραφία που τράβηξε στο πλαίσιο εκπαιδευτικής εξόρμησης κυνηγόσκυλων φίλου του εμφανίστηκε εξωγήινος. Η αλήθεια είναι ότι στο site τους φάνηκε αρκετά αστείο και ενστικτωδώς γέλασαν, όπως σημειώνουν.

Παρόλα αυτά, του ζήτησαν να τους στείλει τη φωτογραφία gia να τη δουν. Την έστειλε και όντως διακρινόταν μια περίεργη σκιά στο βάθος δεξιά την οποία μάλιστα φαινόταν να κοιτάει και ο σκύλος, συμπληρώνει το άρθρο.

Οι αναγνώστες που την έστειλαν στο site αναφέρθηκαν σε μυστήριο πλάσμα, ίσως εξωγήινο. «Εμείς μιας και δεν πιστεύουμε και πολύ στους εξωγήινους και επειδή δεν μπορούμε να το ερμηνεύσουμε ούτε να το αναλύσουμε περαιτέρω αποφασίσαμε να το μοιραστούμε μαζί σας. Τι ακριβώς σας φαίνεται πως είναι;» διερωτάται ο συγγραφέας του άρθρου.

Όπως και να ‘χει, η διεπιστημονική ομάδα της CITY διερευνά να δει κατά πόσο τα τρία αυτά περιστατικά σχετίζονται μεταξύ τους. Παρόλα αυτά, ένα τέτοιο σενάριο είναι κάπως απομακρυσμένο, αφού η σειρά με την οποία πραγματοποιήθηκαν δύσκολα μπορεί να μας οδηγήσει σε ένα τέτοιο συμπέρασμα! Θα έκανε περισσότερο νόημα, πρώτα να σωζόταν το αεροπλάνο, μετά να έπεφτε το UFO και στο τέλος να το έβλεπε ο Παφίτης κυνηγός αλλά και ο σκύλος του (ο οποίος, απ' ότι ενημερωνόμαστε από το άρθρο, ήταν σε κατάσταση φέρμας).

Εσείς, τι λέτε;


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ