«Μερικά λεπτά από το χρόνο σου, μπορεί να σώσουν ζωές»

Σε εθελοντική αιμοδοσία προχώρησε το προσωπικό της «Χαραλαμπίδης Κρίστης» στο πλαίσιο του ΕΚΕ προγράμματος της «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ», σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείου Λεμεσού.

 


Article featured image
Article featured image

Στο πλαίσιο δράσεων του προγράμματος έμπρακτης προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, την Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, η καθιερωμένη μέρα αιμοδοσίας του προσωπικού της Χαραλαμπίδης Κρίστης στο Εκπαιδευτικό́ Κέντρο Λεμεσού. Πρόκειται για μία πρωτοβουλία με στόχο την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης, η μεγαλύτερη γαλακτοβιομηχανία της Κύπρου, πιστή και συνεπής στη δέσμευσή της για κοινωνική προσφορά, ενθαρρύνει το προσωπικό της να συμμετέχει ενεργά σε δράσεις που στηρίζουν το κοινωνικό σύνολο. Φέτος, με το σύνθημα «Η Συμμετοχή όλων, όσοι μπορούν να συνεισφέρουν είναι πολύ σημαντική. Μερικά μόλις λεπτά από το χρόνο σας είναι αρκετά για να σώσουν ζωές!» το προσωπικό της Χαραλαμπίδης Κρίστης, περισσότερα από 600 άτομα,  έδωσε το «παρών» της εθελοντικά προκειμένου να βοηθήσει συνανθρώπους σε ανάγκη.

Αποτελεί μια από τις ισχυρές βιομηχανίες της χώρας, η οποία διακρίνεται και για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη της,  με το πρόγραμμα έμπρακτης προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ», να αγκαλιάζει ολόκληρη την Κύπρο, χαρίζοντας χιλιάδες παιδικά χαμόγελα.

Η ποιότητα Χαραλαμπίδης Κρίστης είναι διεθνώς αναγνωρισμένη με την εταιρία να δραστηριοποιείται εξαγωγικά σε περισσότερες από 40 χώρες, αποτελώντας την  μεγαλύτερη εξαγωγική εταιρεία της Κύπρου.

 

#CharalampidesChristis

#ToKaliteroMas

                                                                                                                                      


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ