Εσύ, τι βλέπεις σε αυτές τις φωτογραφίες;

Εικόνες, πέρα από το βαθύ κόκκινο, που εξερευνούν την ανθρώπινη οπτική ικανότητα να βλέπει μέσα από τα μεγαλύτερα μήκη κύματος του υπέρυθρου φωτός.

 


Article featured image
Article featured image

Η έκθεση φωτογραφίας «Parallel» του Σοφρώνη Σοφρωνίου, αποκαλύπτει έναν παράλληλο ρεαλισμό, ο οποίος ξεφεύγει από τις στερεοτυπικές γραμμές τις απλής απαθανάτισης ενός χώρου.

Την έκθεση παρουσιάζει το Κέντρο Φωτογραφίας 6x6, η οποία θα εγκαινιαστεί την Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου και ώρα 7μ.μ. και θα παραμείνει ανοιχτή για το κοινό μέχρι και τις 15 Νοεμβρίου 2017.

Ο Σωφρόνης Σωφρονίου εξερευνά τις δυνατότητες του υπέρυθρου φωτός στη φωτογραφία από το 1998. Είναι επαγγελματίας Διευθυντής Φωτογραφίας στο χώρο της διαφήμισης και του κινηματογράφου και έχει βραβευτεί για τη δουλειά του σε πέντε διεθνή φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους.



 

Ώρες Κοινού: Δευτέρα - Παρασκευή: 10:00 - 18:00 , Σάββατο: 10:00 - 15:00

 

To Kέντρο Φωτογραφίας 6x6 βρίσκεται στην οδό Ηπείρου 19, στη Λεμεσό (παράλληλος Ανεξαρτησίας) και υπηρετεί την τέχνη της φωτογραφίας μέσα από τακτικές εκθέσεις, σεμινάρια, μαθήματα, και ποιοτικές εκτυπώσεις. Eπικοινωνία: www.centreforphotography6x6.com, info@cyprus6x6.com, +357 25354810, Facebook: 6x6 Centre for Photography


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ