Γιατί η Κύπρος είναι το κατάλληλο μέρος για gay friendly διακοπές;

Μπορεί να σου ακούγεται περίεργο, εντούτοις πέρυσι, τέτοιο καιρό, η βρετανική Mirror εκθείαζε με άρθρο της την Κύπρο ως έναν από τους καλύτερους προορισμούς για gay friendly διακοπές και το δικαιολογούσε με (πολλά) παραδείγματα.

 


Article featured image
Article featured image

Το εν λόγω δημοσίευμα, εκτός από σημεία διαμονής, αναφέρεται με εγκωμιαστικά λόγια τόσο για το Pride Festival όσο και για τις παραλίες και τον εκπληκτικό καιρό που διαθέτει η Κύπρος.

«Μπορεί η Κύπρος να μην αποτελεί τον πρώτο προορισμό που σου έρχεται στο μυαλό, όταν προγραμματίζεις τις επόμενές σου gay – friendly διακοπές, αλλά μάλλον θα έπρεπε να γίνει», αναφέρει το αφιέρωμα που δημοσιεύτηκε τον Οκτώβρη του 2016.

Ιδιαίτερη μνεία γίνεται, όπως αναφέραμε και προηγουμένως, στο Pride το οποίο όπως γράφει το δημοσίευμα προωθεί έντονα τις έννοιες της αποδοχής και της ισότητας, ενώ αυτό που το κάνει ιδιαίτερα διαφορετικό και ξεχωριστό είναι οι διάφορες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται καθόλη τη διάρκεια του Pride.

Από τη λίστα δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι παραλίες. «Ένας αξιοσημείωτος αριθμός φανταστικών παραλιών, οι οποίες μπορούν να δεχτούν τους πάντες είτε gay ζευγάρια, είτε group, είτε παρέες, χαρίζοντάς τους μοναδικές στιγμές», συνεχίζει.

Μερικές από τις παραλίες που προτείνονται είναι η παραλία στο Πισσούρι, η παραλία της Πέτρας του Ρωμιού, αλλά και η παραλία στο Governor’s Beach.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ