Τολμηρή γαμήλια φωτογραφία από Βρετανούς που παντρεύτηκαν στην Ελλάδα

Προ λίγων ημερών είχαμε δημοσιεύσει τη γαμήλια φωτογραφία ενός ζευγαριού στην Ολλανδία {…>>> δες εδώ το σχετικό άρθρο} όπου η νύφη φαίνεται να κάνει στοματικό στον γαμπρό, με τον φωτογράφο να απαθανατίζει το ενσταντανέ και να δίνει στο άλμπουμ των νεονύμφων μια λίγο αλλιώτικη από τα συνηθισμένα φωτογραφία.

 


Article featured image
Article featured image

Ένα ζευγάρι από τη Βρετανία, το οποίο μάλιστα παντρεύτηκε στην Ελλάδα, επίσης έκανε τη συγκεκριμένη πόζα, δημοσιεύοντάς την μάλιστα στο Facebook.

Το εντυπωσιακό είναι πως κανένα από τα 70τόσα σχόλια κάτω από τη φωτογραφία δεν είναι αρνητικό, ενώ και τα reactions είναι μόνο θετικά. Εξάλλου, μια πλάκα είναι και ο κόσμος φαίνεται να το αντιλαμβάνεται και να περνάει καλά με αυτό που έκαναν οι φίλοι τους!

Είναι άραγε αυτή η πόζα το νέο trend σε σχέση με τις φωτογραφίες για το γαμήλιο άλμπουμ;ΔΕΣ ΕΠΙΣΗΣ: ΜΙΑ ΑΛΛΙΩΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΓΑΜΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ VIRAL 

Να πούμε πως αντίστοιχη φωτογραφία υπάρχει στο Facebook και από γάμο στην Κύπρο και συγκεκριμένα από τα ανατολικά του νησιού...

  

«Το είχαμε συμφωνήσει πριν παντρευτούμε ότι θα το κάναμε. Περάσαμε όμορφα και το διασκεδάσαμε», εξομολογείται η 34χρονη νύφη.

Ο γάμος έγινε στην περιοχή της Λίνδου, στη Ρόδο, όπως φαίνεται και από την ανάρτηση της νύφης στο Facebook.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ