Το πέος σου μπορεί να μεγαλώσει αλλά όχι όπως νομίζεις [Τι δεν πρέπει να κάνεις]

Τι κι αν λένε ότι το μέγεθος δεν μετρά, τα στατιστικά λένε το αντίθετο.

 


Article featured image
Article featured image

Όπως και να το κάνουμε, ο ανδρισμός για τον κάθε ένα εκεί έξω αποτελεί ζήτημα τιμής. Θέλεις τα κοινωνικά μοντέλα που μας έχουν επιβάλει τα τελευταία χρόνια, θέλεις το αρχέτυπο πρότυπο του αρσενικού που ηγείται μέσω της φυσικής του δύναμης και υπεροχής, το αντρικό μόριο πάντα αποτελούσε και θα αποτελεί ζητούμενο για τον κάθε άντρα και φυσικά για την κάθε γυναίκα.

Κατά καιρούς έχουμε διαβάσει και μελετήσει δεκάδες άρθρα που υποστηρίζουν ότι δεν είναι το μέγεθος, αλλά η τεχνική που παίζει ρόλο στην ευχαρίστηση της γυναίκας και άλλα τέτοια τσιτάτα που μάλλον ακολουθούν τη ρήση «όσα δεν φτάνει η αλεπού».

Φυσικά, όντως, άσχετα με το μέγεθος του πέους, το να καταφέρεις να ικανοποιήσεις σεξουαλικά μία γυναίκα είναι ένα αποτέλεσμα πολλών παραγόντων, παρόλα αυτά πολλές είναι οι γυναίκες που υποστηρίζουν ότι στην όψη ενός μεγάλου πέους, ο εγκέφαλος τους διεγείρεται και προδιατίθεται θετικά.

Ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, MD, PSC, PhD, ουρολόγος - ανδρολόγος, πρόεδρος του International Andrology και διευθυντής του Τμήματος Σεξουαλικής Υγείας στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, μιλώντας στο «Congress of Human Sexuality and Reproduction. From homo sapiens to homo deus. Digital Sexuality and Evolution» ανέφερε ότι:  «Από το 1990 και μετά την κυκλοφορία των φαρμάκων για τη στύση, ένα μεγάλο ποσοστό ανδρών βρήκε λύση στο πρόβλημα, άλλοτε μόνιμη άλλοτε προσωρινή. Όμως η απόλυτη θεραπεία στη στύση δεν έχει βρει ακόμη το ιδανικό σκεύασμα. Παρά τις 60 και πλέον επιλογές, πολλοί άνδρες κουράζονται από την αβεβαιότητα των φαρμάκων, αλλά και από την εξάρτηση από αυτά, και αναζητούν πιο μόνιμη λύση, που δεν είναι άλλη από το χειρουργείο της ενδοπεϊκής πρόθεσης».

Το τελευταίο διάστημα, συνεχίζει, στην Ελλάδα δεκαπλασιάστηκε το ποσοστό των ανδρών που αναζητά λύση για την αύξηση του πέους του. «Η επέμβαση της πρόθεσης είναι σήμερα μια απλή επέμβαση ρουτίνας για τον ειδικό γιατρό. Γίνεται από μια πολύ μικρή τομή στη βάση του πέους, εκεί που αρχίζει η σακούλα των όρχεων. Ο χρόνος του χειρουργείου κρατά λιγότερο από μία ώρα, με νοσηλεία ημέρας ή και μερικών ωρών μόνο. Πρόκειται για μία απόλυτα ασφαλή μέθοδο, με πολύ λίγες επιπλοκές, που στην πλειοψηφία τους είναι ασήμαντες. Ο άνδρας επανέρχεται στην ερωτική ζωή ένα μήνα μετά το χειρουργείο και μετά την πλήρη επούλωση της τομής, η οποία δεν αφήνει ορατά σημάδια που θα τον ‘προδώσουν’».

Εντούτοις, πολλοί άντρες στην προσπάθεια τους να κερδίσουν μερικά εκατοστά προχωρούν σε λανθασμένες μεθόδους, οι οποίες όχι μόνο δεν επιτυγχάνουν το σκοπό τους, αντίθετα μπορεί να προκαλέσουν πρόβλημα. Τι δεν πρέπει λοιπόν να κάνετε, αν πραγματικά θέλετε να αποκτήσετε μεγαλύτερο πέος;

• Βαράκια. Η χρήση τους δεν θα επιμηκύνει το πέος σας. Στην πραγματικότητα μπορεί να επηρεάσουν τον μηχανισμό στύσης κι αυτό με τη σειρά του μπορεί να προκαλέσει στυτική δυσλειτουργία ή ασθένεια του Peyronie.

• Δίαιτα. Τα οφέλη της σωστής διατροφής είναι γνωστά, αλλά το αν θα φάτε κρέας ή όχι για έναν χρόνο δεν επηρεάζει το μέγεθος του πέους. Ούτε θα στέκεται στο… ύψος των περιστάσεων, αν τρώτε ζυμαρικά το απόγευμα, ούτε θα φουσκώσει αν πίνετε πολλούς καφέδες. Αυτό που μπορεί να κάνει η υγιεινή διατροφή είναι να σας κρατάει σε φόρμα, ώστε να κάνετε την κατάλληλη θεραπεία για το πέος σας, όπως είναι η χειρουργική επέμβαση. Και πιθανόν θα ζήσετε περισσότερο.

• Χάπια. Υπάρχουν πολλά χάπια που πωλούνται στο Διαδίκτυο και υπόσχονται «θαύματα» στην ανάπτυξη του πέους και όχι μόνο. Όμως στ’ αλήθεια δεν πραγματοποιούν όσα υπόσχονται.

• Βότανα. Κανένα βότανο ή τονωτικό δεν θα ενισχύσει το μέγεθος του πέους σας. Ούτε την περίμετρο, ούτε το μήκος του. Καλύτερα χρησιμοποιήστε τα βότανα όταν μαγειρεύετε για το αντικείμενο του πόθου σας, ώστε να απολαύσετε ένα νόστιμο φαγητό. Πάντως στο… μενού δεν συμπεριλαμβάνεται αύξηση του μορίου σας.

• «Παραδοσιακή» ιατρική. Αν φάτε το πέος και τους όρχεις μιας νεκρής τίγρης, δεν θα μεταμορφωθείτε σε τίγρη στο κρεβάτι. Στην πραγματικότητα αυτές οι μέθοδοι – πέρα από το ότι είναι ακραίες – δεν έχουν το παραμικρό όφελος. Και κάνουν και δυσάρεστη την αναπνοή σας.

• Γιόγκα. Κάντε όση γιόγκα θέλετε, δουλέψτε την αναπνοή σας, δοκιμάστε διάφορες στάσεις πάνω στο ειδικό στρωματάκι, αλλά μην περιμένετε όλα αυτά να επηρεάσουν ευμενώς το μέγεθος του ανδρισμού σας.

• Νηστεία και προσευχή. Ο θεός της γονιμότητας δεν προβλέπεται να εισακούσει τις προσευχές σας. Στις μέρες μας που η ιατρική έχει προοδεύσει τόσο πολύ, η καλύτερη επιλογή είναι να μιλήσετε με έναν ειδικό για μια ειλικρινή εκτίμηση του τι είναι δυνατόν να κάνετε.

 

 

*Με πληροφορίες από Athens Voice


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ