Ποια είναι η μέλλουσα γυναίκα του Πρίγκιπα Χάρι που «έριξε» το διαδίκτυο;

Η επίσημη ανακοίνωση από το παλάτι για τους αρραβώνες του Πρίγκιπα Χάρι με την ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ, έγινε μόλις χθες 27 Νοεμβρίου και δεν χρειάστηκαν παρά μερικά μόνο λεπτά για να «πέσει» το διαδίκτυο, αλλά όχι για το λόγο που ίσως φαντάζεστε.

 


Article featured image
Article featured image

Οι φήμες βέβαια για τον αρραβώνα του ζευγαριού είχαν κυκλοφορήσει εδώ και καιρό, αλλά τίποτα επίσημο δεν είχε διαρρεύσει μέχρι χθες. Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του παλατιού ο γάμος του Βρετανού Πρίγκιπα και της Αμερικανίδας ηθοποιού θα γίνει άνοιξη στο Λονδίνο, χωρίς όμως να δίδει περισσότερες λεπτομέρειες ακόμη.

Μέχρι εδώ, όλα καλά και παραμυθένια. Μόνο που η μελλοντική πριγκιπική σύζυγος φαίνεται πως δεν άρεσε στους Βρετανούς, οι οποίοι λίγα μόνο λεπτά μετά την ανακοίνωση των αρραβώνων άρχισαν κυριολεκτικά να κακοποιούν φραστικά την μέλλουσα πριγκίπισσα για το «ελαφρό» ποιόν της, κατηγορώντας την μάλιστα και για  πρωταγωνίστρια ταινιών του Pornhub.

 



«Η νέα σύντροφος του πρίγκιπα Χάρι στο PornHub» έγραφε tabloid δημοσίευμα για τη Μέγκαν Μαρκλ. Ποια ήταν η αλήθεια; Χρήστης της ιστοσελίδας πορνογραφικού υλικού μόνταρε και ανέβασε ένα video αποσπάσματα από τολμηρές (ήτοι σχετικά γυμνές) εμφανίσεις της αρραβωνιαστικιάς του πρίγκιπα Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ, από την τηλεοπτική σειρά που την καθιέρωσε, Suits. Το δημοσίευμα έγινε viral, το video κατέβηκε με δικαστική εντολή και το παλάτι του Μπάκινγχαμ έχει να αντιμετωπίσει μια ακόμη κακοποίηση εις βάρος της νεόκοπης πριγκίπισσας Μαρκλ.

 






Σε ρεπορτάζ του το Al Jazeera αναφέρεται στους συχνά υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς που συνοδεύουν το όνομα της Μαρκλ στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Επιδιδόμενα σε ρατσιστικά και σεξιστικά σχόλια οι tabloid ιστοσελίδες της Βρετανίας υπενθυμίζουν ότι η αρραβωνιαστικιά του Χάρι και μέλλουσα σύζυγος του από την άνοιξη του 2018 είναι «μεγαλύτερη του», «μιγάδας», «ζωντοχήρα» και «light». Η ίδια αλλά και ο Χάρι βέβαια ξέρουν να απαντούν σε όλα τα παραπάνω με πράξεις.

Αμερικανή, μιγάδα και «δυναμικά ανεξάρτητη» η Μέγκαν Μαρκλ, που θα παντρευτεί τον πρίγκιπα Χάρι την άνοιξη 2018, φέρνει μαζί της έναν άνεμο φρεσκάδας στη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας.

 

Το «αμαρτωλό» βιογραφικό της

Η Μέγκαν Μαρκλ έχει σπουδάσει σε σχολή Επικοινωνίας. Όπως και ο Χάρι, έχει πλούσια φιλανθρωπική δράση, ενώ το μοναδικό της αμάρτημα επί της ουσίας είναι ότι είναι τρία χρόνια μεγαλύτερη από τον Χάρη και διαζευγμένη. «Δεν θέλησα ποτέ να γίνω μία γυναίκα κοσμική, ήθελα πάντα να είμαι μία γυναίκα δραστήρια» γράφει η Αμερικανίδα στο Tig, το blog της. 

Η Μέγκαν Μαρκλ διατυπώνει με κάθε ευκαιρία τις φεμινιστικές της πεποιθήσεις, καλλιεργημένες από την παιδική της ηλικία στο Λος Αντζελες. Δραστηριοποιείται στον ΟΗΕ στο θέμα της θέσης των γυναικών. Σε ομιλία της το 2015 κατά την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας καλούσε τις γυναίκες να κάνουν τη φωνή τους να ακουστεί. «Οι γυναίκες πρέπει να έχουν θέση στο τραπέζι και σε ορισμένες περιπτώσεις, όταν τους το αρνούνται, τότε πρέπει να φτιάχνουν το δικό τους τραπέζι» έχει πει.

 

*Με πληροφορίες από LIFO και CNN GREECE


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ