Αυτό το barber shop στη Λεμεσό είναι ίσως η απόλυτη αντρική φαντασίωση

«Ο λόγος που αποφάσισα να το κάνω; Επειδή τα 4 τελευταία χρόνια που ζω στη Λεμεσό, όσο και να έψαξα, δεν βρήκα πουθενά ένα ‘man cave’ χώρο που να με εκφράζει και να μου προσφέρει αυτά που ήθελα. Και όταν θέλεις κάτι που δεν υπάρχει, πολύ απλά το δημιουργείς».

 


Article featured image
Article featured image

Κάπως έτσι ο Rouslan αποφάσισε να ανοίξει στην Κύπρο το δικό του barber shop, το πρώτο ευρωπαϊκό κατάστημα της ρωσικής αλυσίδας κουρείων που διαθέτει 106 καταστήματα στη Ρωσία -με αυτό της Κύπρου το νούμερο πάει στα 107.

 

Τι το ιδιαίτερο έχει;

Το «Old Boy Barber Shop» είναι ένα project το οποίο σίγουρα δεν έχεις ξανασυναντήσει στην Κύπρο. Ένα κράμα old και new school, που θυμίζει και λίγο από αμερικανικό saloon, περιλαμβάνει το δικό του bar, ναι bar με ποτό και καφέ, και γωνιά με relax couch, μεγάλη οθόνη, παιχνιδοκονσόλα και φυσικά, παιχνίδια για να κοντράρεις τους κολλητούς έως ότου έρθει η σειρά σου.

Το πράγμα γίνεται ακόμη καλύτερο, αφού το ποτό προσφέρεται δωρεάν από το barber shop στον κάθε πελάτη που επισκέπτεται τον χώρο. «Δεν είμαστε bar, ούτε έχουμε άδεια πώλησης αλκοόλ. Παρόλα αυτά, ξέρουμε από πρώτο χέρι, ότι όταν σε περιποιούνται με τέτοιο τρόπο, πάντα ένα ποτήρι καλό ουίσκι ή μία παγωμένη μπίρα, είναι το απόλυτο treat. Μάλιστα, κάνουμε συζητήσεις και με μία εταιρεία εισαγωγής αλκοολούχων στην Κύπρο, για μόνιμη συνεργασία. Αλλά ακόμη αυτό είναι σε πρώιμο στάδιο», αναφέρει ένας εκ των συνεργατών.

 



 

Ποια είναι η ποιο εξειδικευμένη σας υπηρεσία;

Παρότι όλες οι υπηρεσίες περιποίησης είναι εξειδικευμένες, νομίζω πως αυτό που ξεχωρίζει είναι το royal shaving. Τα luxury προϊόντα που χρησιμοποιούνται, έρχονται από την Αγγλία από μία εταιρεία όπου παλαιότερα φρόντιζε την περιποίηση της βασιλικής οικογένειας. Ξεκινάμε με pre-shave oil massage, για να μαλακώσει η τρίχα, ζεστή πετσέτα για να ανοίξουν οι πόροι του προσώπου και στη συνέχεια ξεκινάμε ξύρισμα με τα ειδικά αυτά προϊόντα.

Ακόμη μία καινοτομία είναι το ομώνυμο application που διαθέτει το barber shop. «Είναι το global application της εταιρείας, το οποίο διαθέτει και το δικό μας κατάστημα. Το κατεβάζεις, βρίσκεις το location, διαλέγεις ποιον κουρέα θέλεις να ασχοληθεί μαζί σου, ώρα και μέρα που επιθυμείς για το ραντεβού σου και τικάρεις».

 

Παίζει και κάτι άλλο για το μέλλον, που αξίζει να μάθουμε;

Εννοείται. Βάσει της φιλοσοφίας της αλυσίδας, την οποία ακολουθούμε, στον επάνω όροφο κάνουμε σκέψεις να λειτουργήσουμε tattoo studio, ούτως ώστε να καλύψουμε και αυτή την ανάγκη των πελατών μας, και βεβαίως το trend της εποχής.

 



 

*Το κατάστημα λειτουργεί καθημερινά από τις 10:00 έως τις 20:00. Εντούτοις, κάποιες φορές μένει ανοιχτό μέχρι και τις 22:00 το βράδυ.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ