Ας κάνουμε αυτό το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν πραγματικότητα

Ένα μεγάλο πρωτοχρονιάτικο πάρτι, με ζωντανή μουσική, ποτό και φαγητό.

 


Για να υλοποιηθούν όμως όλα τα πιο πάνω, χρειάζεται η δική μας συνεισφορά και βοήθεια.

Με ανάρτησή της η σελίδα «Kofinou We Care - Volunteers' Support», ανακοίνωσε την οργάνωση πρωτοχρονιάτικου ρεβεγιόν στον καταυλισμό της Κοφίνου καλώντας όσους το επιθυμούν να παρευρεθούν, και αν δεν μπορούν, να προσφέρουν έστω κάτι μικρό για να γίνει αυτό το πάρτι πραγματικότητα.

Μεταξύ άλλων, η ομάδα χρειάζεται λαμπάκια, φαγητό, ποτό, ανακυκλωμένα πιάτα και ποτήρια, είδη για σερβίρισμα, χαρτοπετσέτες, κέικ και γλυκά και φυσικά ιδέες και σχόλια για να γίνει ακόμη καλύτερο το πάρτι.

«Προφανώς δεν μπορείτε όλοι να παρευρεθείτε, αλλά η βοήθεια και η υποστήριξή σας χρειάζονται υπό οποιαδήποτε μορφή. Παρακαλώ διαδώστε τη λέξη σε φίλους, επιχειρήσεις, εστιατόρια, αρτοποιεία, όποιον μπορεί να προσφέρει βοήθεια ή αγαθά που θα εμπλουτίσουν το βράδυ.

Το σχέδιο είναι να υπάρχει ζωντανή μουσική και τραγούδια από τους ταλαντούχους κατοίκους του καταυλισμού. Θα ρωτήσουμε αν μερικοί θα ήθελαν κάποια μουσικά όργανα. Έχουμε ηχεία και μικρόφωνο, αλλά ψάχνουμε για μια κονσόλα.

Κανένα πάρτι δεν μπορεί να υλοποιηθεί χωρίς ποτά και φαγητό! Μη αλκοολούχα σαμπάνια και τα ζεστά ροφήματα θα είναι θαυμάσια. Θα ζητήσουμε από τους κατοίκους αν θα ήθελαν να συνεισφέρουν με τα εθνικά τους φαγητά.

Μην διστάσετε να δώσετε τα σχόλια και τις ιδέες σας για να γίνει αυτή την εκδήλωση όσο το δυνατόν πιο συναρπαστική και διασκεδαστική!

Αρκεί να πούμε ότι η είσοδος του καινούριου χρόνου στον καταυλισμό, όλοι σαν μια οικογένεια, θα είναι πιθανώς η πιο αξέχαστη Πρωτοχρονιά. Μέχρι τώρα η δική μου ήταν αυτή που το 2016 στον προσφυγικό καταυλισμό στη Λέσβο. Ας το κάνουμε να πραγματικότητα. Τα νέα για το πάρτι έχουν εξαπλωθεί με ενθουσιασμό γύρω από το στρατόπεδο».

  


Σχετικα

Γιατί στη Σαντορίνη μαγειρεύουν και τρώνε λεοντόψαρα και γερμανούς;

Η μοναδικότητα της μικρής πουά ζέβρας που εντοπίστηκε ελεύθερη στην Αφρική

Γιατρός στην Κρήτη τραγουδά στους ασθενείς σε ογκολογική κλινική

Η 19χρονη Ariauna ήθελε απλώς να κάψει τα γράμματα του πρώην της

Το Ποτάμι επιστρέφει το μισό εκατομμύριο της κρατικής χορηγίας που είχε πάρει για τις εκλογές

Έρχεται μεταθανάτιο άλμπουμ για τον Leonard Cohen