Μια αλλιώτικη αφήγηση του παραμυθιού «Ο Κύριος χρόνος και οι φίλοι του»

Μια όμορφη εκδήλωση που θα περιλαμβάνει αφήγηση παραμυθιού, ζωντανή μουσική, live link, διαδραστικά παιχνίδια, βιβλία, φωτογραφία-selfie με τον κύριο Χρόνο, κεράσματα από τον κύριο Κουραμπιέ και πολλά δώρα και εκπλήξεις.

 


Article featured image
Article featured image

Μια ζεστή και γιορτινή γωνιά έχει διαμορφωθεί στο ξενοδοχείο Αλμύρα για να υποδεχθεί, στις 29 Δεκεμβρίου, τους μικρούς φίλους και να τους ταξιδέψει σε έναν διαφορετικό, μαγευτικό κόσμο, τραγουδώντας και ακούγοντας τις ιστορίες του κυρίου Χρόνου και των φίλων του.

Γραμμένο από το συγγραφέα και τραγουδοποιό Αλέξη Γούδα, το μουσικό παιδικό παραμύθι «Ο κύριος Χρόνος και οι φίλοι του», περιγράφει τους μήνες, τις εποχές και τα χαρακτηριστικά τους, μέσα στον επαναλαμβανόμενο κύκλο της ζωής. Ένα μουσικό καλαντάρι, με ιστορίες και τραγούδια, για το μαγικό λεωφορείο του κυρίου Χρόνου, βασικού πρωταγωνιστή και ρυθμιστή της αφήγησης. Διότι κανείς δεν μπορεί να τα βάλει με τον χρόνο. Και κανείς ποτέ δεν κατάφερε να τον πιάσει, να τον συναντήσει από κοντά.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου, στις 5 μ.μ., στο ξενοδοχείο Αλμύρα, στην Πάφο και θα περιλαμβάνει αφήγηση του παραμυθιού, ζωντανή μουσική, live link, διαδραστικά παιχνίδια, φωτογραφία-selfie με τον κύριο Χρόνο, κεράσματα από τον κύριο Κουραμπιέ και πολλά δώρα και εκπλήξεις.

Η εκδήλωση είναι κατάλληλη για παιδιά ηλικίας από 3 μέχρι 9 χρόνων.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ