«Ως κάτοικος αυτού του χωριού θέλω να ζητήσω συγνώμη εκ μέρους του ‘δήμου’ μας»

Ένας δημότης της Σωτήρας, έστειλε μήνυμα στον σκηνοθέτη της παράστασης COCK, για να του απολογηθεί για τη συμπεριφορά των συντοπιτών του.

 


«Κώστα… θέλω εγώ σαν κάτοικος αυτού του χωριού να ζητήσω μια συγνώμη εκ μέρους του ‘δήμου’ μας. Απλά στο χωριό υπάρχουν τόσο οπισθοδρομικοί άνθρωποι. Ως άνθρωπος, θλίβομαι που έγινε όλο αυτό. Δεν έψαξαν καν το έργο. Απλώς είδαν μία φωτογραφία και έκριναν… όπως κρίνουν και τους ίδιους τους κατοίκους. Εγώ προσωπικά θα έρθω να δω την παράσταση». 

Την ανάρτηση, έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό ο Κώστας Σιλβέστρος, σκηνοθέτης της παράστασης με το πιο κάτω σχόλιο: «Σίγουρα δεν μπορούν να μπουν όλοι οι δημότες στο ίδιο καζάνι και ούτε η απόφαση του Δήμου εκπροσωπεί όλους τους κατοίκους. Ελπίζουμε το θέμα να σας βάλει σε περισσότερη σκέψη σχετικά με το ποιοι άνθρωποι σας εκπροσωπούν και παίρνουν αποφάσεις για εσάς. Σας περιμένουμε με χαρά στην παράστασή μας, η οποία την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου θα παιχτεί κανονικά στη Λάρνακα και από την ερχόμενη εβδομάδα θα συνεχιστεί στη Λευκωσία όπως ήταν κανονικά προγραμματισμένη από την αρχή».

Τελικά, ίσως και να υπάρχει ελπίδα. 

 


Σχετικα

Η 19χρονη Ariauna ήθελε απλώς να κάψει τα γράμματα του πρώην της

Το Ποτάμι επιστρέφει το μισό εκατομμύριο της κρατικής χορηγίας που είχε πάρει για τις εκλογές

Έρχεται μεταθανάτιο άλμπουμ για τον Leonard Cohen

Η ερώτηση ενός δημοσιογράφου που εξόργισε τον Χοακίν Φίνιξ

Δεν μπορεί ούτε η Κομισιόν να μας εξασφαλίσει φθηνά αεροπορικά εισιτήρια

Η απίστευτη απάντηση μαγαζιού της Λάρνακας προς πελάτισσα που έγραψε αρνητική κριτική