Οι άντρες με κοιλίτσα αντέχουν περισσότερο στο κρεβάτι

Αν είσαι απ’ αυτούς που ένιωθες άσχημα ή και περίεργα για εκείνο το εξόγκωμα που είχες στην κοιλιακή σου περιοχή και δεν μπορούσες να το κρύψεις με τίποτα, πλέον έχεις ένα πολύ καλό λόγο για να νιώθεις περήφανος.

 


Μια μελέτη του Πανεπιστημίου Erciyes της Τουρκίας, αναφέρει πώς οι άντρες που διαθέτουν λίγα περισσότερα κιλά στην περιοχή της κοιλιάς, όχι μόνο δεν πρέπει να ντρέπονται, αλλά να νιώθουν ευφορία αφού φαίνεται πώς αυτό βοηθά σε μεγαλύτερες αντοχές στο κρεβάτι.  

Με ένα δείγμα 200 αντρών οι επιστήμονες επιχείρησαν να συγκρίνουν τον δείκτη μάζας σώματος με την σεξουαλική τους απόδοση για να βρουν κάποιο συσχετισμό.

Τα αποτελέσματα δικαίωσαν πανηγυρικά τους πιο «ευρύχωρους» άντρες με την διάρκεια, μέχρι να εκσπερματώσουν, να αγγίζει τα 7,3 λεπτά κατά μέσο όρο, ενώ για τους πιο αδύνατους να φτάνει μόλις τα 2 λεπτά, με αυξημένο μάλιστα ποσοστό πρόωρης εκσπερμάτισης.  

«Καθώς η ΔΜΣ αυξάνεται, μειώνεται ο αριθμός αυτών που εκσπερματώνουν πρόωρα», υποστηρίζουν οι εμπειρογνώμονες, αφού όπως όλα δείχνουν το περισσότερο λίπος γύρω από την περιοχή του στομάχου μπορεί να σημαίνει ότι ένας άνθρωπος έχει περισσότερη οιστραδιόλη -μια γυναικεία ορμόνη που στους άνδρες βοηθά στην αναστολή του οργασμού.  

 

*Με πληροφορίες από τη Lifo 


Σχετικα

Influencer δημοσίευσε φωτογραφίες από το τροχαίο της και το ίντερνετ εξοργίστηκε

Πλέον το Facebook σε αφήνει να δεις όλα όσα ξέρει για σένα

Ανοίγει νέο πάρκο ψυχαγωγίας στη Λευκωσία

Η παραλία «Καρέτα» στο Κίτι οργώνεται από τρακτέρ

4 δελφίνια βγήκαν βόλτα ανοικτά της Λεμεσού

Γιατί δεν ενεργοποιούμε το a/c αμέσως μόλις μπούμε στο αυτοκίνητο