Η Αμμόχωστος παρουσίασε τη Βασίλισσα του Καρναβαλιού της [ΒΙΝΤΕΟ]

Πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Σωτήρας η καθιερωμένη δημοσιογραφική διάσκεψη παρουσίασης της φετινής Βασίλισσας του Καρναβαλιού Αμμοχώστου. Βασίλισσα θα είναι η Πρόεδρος του Δημοτικού Χορευτικού Ομίλου Σωτήρας, μέλος της Σχολικής Εφορείας Σωτήρας και γνωστή καρναβαλίστρια, Φλωρίνα Ομήρου. 

 


Article featured image
Article featured image

Ο Δήμος Σωτήρας θα ηγείται του φετινού καρναβαλιού Αμμοχώστου με δικό του άρμα που τίτλοι θα έχει «Η Βασίλισσα του Τουρισμού», θέλοντας με αυτό τον τρόπο να επιδείξει την τεράστια συμβολή ολόκληρης της επαρχίας Αμμοχώστου στην οικονομία της χώρας μας ως μια επαρχία Βασίλισσα του Τουρισμού.

Φέτος, η προσέλευση αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο με 30.000 επισκέπτες και πέραν των 2.500 καρναβαλιστών.

Η φετινή Βασίλισσα του Καρναβαλιού, Φλωρίνα Ομήρου, ευχαρίστησε τόσο τον Δήμο Σωτήρας, όσο και τον διοργανωτή Δήμο του Παραλιμνίου για την ευκαιρία της εκπροσώπησης της επαρχίας μέσα από τον διασκεδαστικό ρόλο της Βασίλισσας και προσκάλεσε μικρούς και μεγάλους να συμμετάσχουν σε όλες τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις για τα φετινά καρναβάλια στην επαρχία της Αμμοχώστου.

Οι εκδηλώσεις για τα φετινά Καρναβάλια στην επαρχία Αμμοχώστου ξεκινούν την Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου με την καθιερωμένη βραδινή παρέλαση της Τσικνοπέμπτης, θα συνεχιστούν με την ποδαράτη παρέλαση στους δρόμους του Παραλιμνίου το Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου και θα κορυφωθούν την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου στις 2 το μεσημέρι με τη μεγάλη παρέλαση που ξεκινάει από το Β' Δημοτικό Παραλιμνίου και περνά μέσα από την πλατεία Μητροπόλεως στο Παραλίμνι.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ