Μεγάλες εικόνες από το ψηλότερο κτήριο της Λευκωσίας που έρχεται σύντομα

Το κτήριο βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, στη Λεωφόρο Μακαρίου, στη γωνία της οδού Αφροδίτης.

 


Article featured image
Article featured image

Ή για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, απέναντι ακριβώς από το City Plaza, εκεί που υπήρχε υποκατάστημα τράπεζας και κατεδαφίστηκε το κτήριο πριν από μερικούς μήνες.

Παρόλο που η επίσημη ιστοσελίδα του έργου δεν αναφέρει πολλά πράγματα, εντούτοις είχαμε ασχοληθεί ξανά με το project οπότε γνωρίζουμε κάποια πράγματα για το ψηλότερο νέας γενιάς κτήριο της Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα, εκπρόσωπος της κατασκευαστικής εταιρείας Cyfield-Nemesis Group, μας είχε ενημερώσει πρόσφατα πως θα κατασκευαστεί ένα υπερπολυτελές high tech residential building, το οποίο όπως χαρακτηριστικά είπε «Θα είναι ένα κόσμημα για την πρωτεύουσα».

Το οικιστικό κτήριο θα είναι το ψηλότερο της πρωτεύουσας, αφού θα διαθέτει γύρω στους 30 ορόφους, με μοναδική θέα. Θα αποτελείται μόνο από οικιστικά διαμερίσματα και όλη η αισθητική, αλλά και η φιλοσοφία του project θα είναι βασισμένη στη νεοϋρκέζικη φιλοσοφία.

Το νέας γενιάς κτήριο, θα έχει αίθουσα υποδοχής, θυρωρό στην είσοδο, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, υπόγειους χώρους στάθμευσης, και όλες τις ανέσεις ενός μοντέρνου οικιστικού οικοδομήματος.

«Η βασική καινοτομία του συγκεκριμένου project νέας γενιάς είναι πώς θα είναι υψηλής ενεργειακής απόδοσης -κλάσης Α, ενώ θα χρησιμοποιηθούν συστήματα τελευταίας τεχνολογίας με τους κατασκευαστές να επιθυμούν να δημιουργήσουν ένα ‘έξυπνο κτήριο’, φιλικό προς το περιβάλλον και το χρήστη», αναφέρει χαρακτηριστικά η εκπρόσωπος της εταιρείας.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ