Ένα απόλυτα ερωτικό αφιέρωμα στον George Michael στην Κύπρο

Μπορεί να μην έδωσαν ακόμη το όνομα του σε κάποια οδό στην Κύπρο, όπως αξιώνουν κάποιοι, και η πολιτεία να μην έχει τιμήσει τον κυπριακής καταγωγής παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνη George Michael, εντούτοις το Patio Cocktail Bar αποφάσισε να αφιερώσει ένα βράδυ στον μοναδικό αυτό ερμηνευτή που ύμνησε τον έρωτα και την αγάπη μέσα από τη δουλειά του.

 


Article featured image
Article featured image

Μέσα σε ένα ιδιαίτερο κλίμα συγκίνησης και συναισθηματικής φόρτισης το Patio Cocktail Bar διοργάνωσε με επιτυχία το George Michael Tribute Cyprus, με όλο το μουσικόφιλο κοινό της Κύπρου, αλλά και fans του George Michael από την Κύπρο, την Ελλάδα και την Αγγλία να ανταποκρίνονται σε ένα ιδιαίτερα θερμό αφιέρωμα αγάπης προς τη μουσική και τα τραγούδια του ταλαντούχου καλλιτέχνη.

Ήταν μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις και νοσταλγία, πλημμυρισμένη από γνώριμα μουσικά «εφηβικά» ακούσματα. Μουσικά κομμάτια της καριέρας του τραγουδιστή που έγιναν best hits και έσπασαν ρεκόρ παραμονής στα μουσικά billboards, αποσπάσματα από ζωντανές εμφανίσεις του διάσημου καλλιτέχνη, τα καλύτερα video clips που άφησαν εποχή στη μουσική τηλεόραση, μουσική συνοδεία από ζωντανό σαξόφωνο και πολλές άλλες εκπλήξεις ήταν μέσα στη ροή της βραδιάς σε ένα ανεπανάληπτο μουσικό tribute.

 



Έσοδα από τη διοργάνωση του μουσικού event θα διατεθούν σε φιλανθρωπικό σκοπό και όσοι συνέβαλαν στη φιλανθρωπική στήριξη έλαβαν ως αναμνηστικό ένα λευκό tshirt που αναγράφει το αγαπημένο motto του George Michael «CHOOSE LIFE».

Το συγκεκριμένο tshirt ο George Michael το φορούσε στο video clip «Wake Me Up Before You Go Go» (1984).

 



To Patio Cocktail Bar που φιλοξένησε το μουσικό tribute, στις 14 Φεβρουαρίου, ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων, επέλεξε να στηρίξει το αξιέπαινο έργο του Οργανισμού «Hope for Children» CRC Policy Center με σημαντικό μέρος των εσόδων από τα limited edition tshirts – βοηθώντας μέσω της φιλανθρωπικής πράξης, όπως ακριβώς έκανε και ο George Michael, ο οποίος δεν ήταν μόνο ένας ταλαντούχος καλλιτέχνης, αλλά και ένας άνθρωπος με ιδιαίτερη ευαισθησία απέναντι στους συνανθρώπους του και ιδιαίτερα στα μικρά παιδιά.

Το «Hope For Children» CRC Policy Center, από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του, στέκεται δίπλα σε όλα τα παιδιά, ανεξάρτητα από το φύλο, το χρώμα, τη θρησκεία ή την εθνικότητά τους, προσφέροντας δωρεάν όλες τις υπηρεσίες του.

Την τηλεοπτική κάλυψη του event ανέλαβε η εταιρεία παραγωγής «THE FILM SPECIALISTS».

 

*Το ολοκληρωμένο βίντεο από όσα έγιναν εκείνο το βράδυ, θα δημοσιευθεί σύντομα. 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ