Έκθεση φωτογραφίας στη Λάρνακα γεμάτη συναισθήματα και σκέψεις

Με τον τίτλο «Move – Motivating Others through Voices of Experience» ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου, παρουσιάζει φωτογραφίες που βραβεύτηκαν, αλλά και διακρίθηκαν στον διαγωνισμό φωτογραφίας που διεξάχθηκε από τις 15 Μαρτίου μέχρι 15 Νοεμβρίου 2016, και που έγινε εις μνήμη του Θρασύβουλου Θρασυβούλου, τέως Εκτελεστικού Γραμματέα του Οργανισμού Νεολαίας.

 


Article featured image
Article featured image

*Η κεντρική φωτογραφία δεν σχετίζεται με την έκθεσηΗ συμμετοχή και η ανταπόκριση των νέων στο διαγωνισμό ήταν αθρόα και υποβλήθηκαν περισσότερες από 470 συνολικά φωτογραφίες οι οποίες αντικατοπτρίζουν τις σκέψεις, τα συναισθήματα, τις ιδέες και την αντίληψη της σημερινής πραγματικότητας από τους νέους της Κύπρου.

Τα εγκαίνια της Έκθεσης Φωτογραφίας θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017 στις 19:00 στο Κέντρο Πληροφόρησης Νέων «Θρασύβουλος Θρασυβούλου» (Γρηγόρη Αυξεντίου 27, Πλατεία Ακροπόλεως Λάρνακα). Τα εγκαίνια της έκθεσης θα τελέσουν ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Ανδρέας Βύρας και ο Πρόεδρος του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου κ. Παναγιώτης Σεντώνας.  

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων θα γίνει και η βράβευση των νικητών του φωτογραφικού διαγωνισμού.

Για κράτηση θέσεων ή πληροφορίες παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε με το Κέντρο Πληροφόρησης Νέων Λάρνακας (τηλ.: 24-822580, e-mail: [email protected]). 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ