Η βασίλισσα ερωτικών ταινιών Jenna Jameson κάνει πολιτική με μάλλον λάθος τρόπο

Όταν ακούς πώς κάποιος για χρόνια εργαζόταν επαγγελματικά στο χώρο της παραγωγής ερωτικών ταινιών, και μάλιστα ως πρωταγωνιστής, το μόνο πράγμα που δεν περνάει από το μυαλό σου είναι πώς μπορεί να είναι στενόμυαλος και συντηρητικός.  

 


Article featured image
Article featured image

Φαίνεται όμως πως η Βασίλισσα ταινιών πορνό που μεσουράνησε στα 90s Jenna Jameson, μετά την απόφαση της να αλλάξει ζωή και να κλειστεί στο σπίτι επέλεξε να ξεχάσει την προηγούμενη ζωή της, και να μετατραπεί σε μια χαρωπή μεσοαστή Αμερικανίδα νοικοκυρούλα, που απεχθάνεται κάθε τι ξένο και διαφορετικό.

Διαφορετικά δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς η συμπεριφορά της πασίγνωστης (πρώην) πορνοστάρ, η οποία πρόσφατα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο twitter, ανέπτυξε ρητορική μίσους απέναντι σε μουσουλμάνους, ενώ το τερμάτισε υποστηρίζοντας ανοιχτά τη δράση της ακραίας σοβινιστικής οργάνωσης Κου Κλουξ Κλαν.

Στο πρώτο tweet καλούσε τους followers της να επαναλάβουν μετά απ’ εκείνη το σύνθημα «Μουσουλμανικές συμμορίες βιαστών» με παραπομπή σε ιστοσελίδα που μετέδιδε είδηση πώς μια μητέρα στη Σουηδία υπέστη ομαδικό βιασμό. Ενώ συνέχισε με επόμενο tweet για να διευκρινίσει ότι δεν του μισεί, απλά διαφωνεί μαζί τους ριζικά, σχεδόν σε όλα όσα πρεσβεύουν και ότι δεν φοβάται να πει τη γνώμη της.

«Διαφωνώ με το να ακολουθείς μία ιδεολογία που επιτάσσει την κακοποίηση των γυναικών, τις δολοφονίες των γκέι, την κλειτοριδεκτομή, την περιτομή και δολοφονεί τους αποστάτες. Ακόμα και οι μουσουλμάνοι που δεν είναι φανατικοί πιστεύουν ότι η ομοφυλοφιλία είναι ποινικό αδίκημα, η πολυγαμία είναι ο κανόνας και οι γυναίκες θεωρούνται ζώα. Να συνεχίσω;» Για να τονίσει μάλιστα το πόσο κακοί είναι η μουσουλμάνοι, η Jenna Jameson του συνέκρινε με την ακραία φασιστική οργάνωση Κου Κλουξ Κλαν, η οποία όπως υποστηρίζει παρά τα όσα την κατηγορούν, ποτέ δεν προέβη σε τρομοκρατικές επιθέσεις, ούτε ποτέ κάποιο μέλος της ανατινάχθηκε παρασύροντας μαζί του δεκάδες νεκρούς.  

Τα σχόλια της όπως ήταν αναμενόμενο, πυροδότησαν αντιδράσεις μεταξύ των χρηστών του twitter, με την ίδια όμως να απαντά υποστηρίζοντας τα όσα είχε δηλώσει μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Πάντως αν παρατηρήσει κανείς τον λογαριασμό της, μπορεί να βγάλει διάφορα συμπεράσματα για τις απόψεις της Jameson, για διάφορα φλέγοντα ζητήματα της επικαιρότητας. Όπως για παράδειγμα η υποστήριξη της, απέναντι στην Ελληνοαμερικανό Μίλο Γιαννόπουλος, ο οποίος όπως υποστηρίζει είναι ένας άξιος πρεσβευτής της γενιάς του.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ