Θέλεις να τρέξεις κι εσύ στο φετινό αγώνα ηλιακών οχημάτων στη Λευκωσία

Ο Αγώνας Ηλιακών Οχημάτων που έχει καταστεί θεσμός και διοργανώνεται για όγδοη συνεχή χρονιά στη Λευκωσία, είναι ανοιχτός σε όλους όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν και να ζήσουν την απόλυτη πρόκληση μιας συναρπαστικής αναμέτρησης με μόνο σύμμαχο τον ήλιο! Δήλωσε συμμετοχή στον Αγώνα Ηλιακών Οχημάτων 2017 και ζήσε την πιο συναρπαστική αναμέτρηση.

 


Article featured image
Article featured image

Το Ινστιτούτο Κύπρου σε συνεργασία με το Δήμο Λευκωσίας διοργανώνουν τον πρωτοποριακό Αγώνα Ηλιακών Οχημάτων, στο κέντρο της πρωτεύουσας. Ο Αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή, 25 Ιουνίου 2017, με στόχο να ανοίξει νέους ορίζοντες στους επιστήμονες του μέλλοντος και να προκαλέσει το ενδιαφέρον τους για τις επιστήμες, την τεχνολογία, την ανάπτυξη και την αξιοποίηση των εναλλακτικών πηγών ενέργειας.

Τα πρωτότυπα αυτοκίνητα με συλλέκτες που απορροφούν ηλιακή ακτινοβολία τροφοδοτώντας τους κινητήρες τους με ενέργεια, θα διασχίσουν τις οδούς Σπύρου Κυπριανού, Στασικράτους, Βασιλίσσης Φρειδερίκης, Γρίβα Διγενή και Δημοσθένη Σεβέρη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στον Αγώνα Ηλιακών Οχημάτων και να εξασφαλίσουν πληροφορίες για τους κανονισμούς που διέπουν τον αγώνα, καθώς και τις προδιαγραφές που πρέπει να πληρούν τα ηλιακά οχήματα, επικοινωνώντας στο τηλέφωνο +357 22 208702, με email στο [email protected] ή στην ιστοσελίδα www.cyi.ac.cy


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ