Όταν η Ομόνοια αντιμετώπισε την Άντερλεχτ στο Μακάρειο

Περισσότεροι από 30 χιλιάδες θεατές γέμισαν ασφυκτικά κάθε γωνιά, σκαρφαλώνοντας παντού περιμετρικά του σταδίου και γεμίζοντας τους διαδρόμους πίσω από τις κερκίδες.



 


Article featured image
Article featured image

Μπορεί τα στις μέρες μας η Ομόνοια να μην διανύει την καλύτερη περίοδό της, εντούτοις στα μέσα της δεκαετίας του 80΄, όταν δηλαδή αντιμετώπιζε για το Κύπελλο Πρωταθλητριών την Άντερλεχτ, στον 2ο αγώνα, του 2ου γύρου, η ομάδα της Λευκωσίας μεσουρανούσε.

Χαρακτηριστικά να πούμε ότι η Ομόνοια στη δεκαετία του 80΄ μάζεψε συνολικά 7 πρωταθλήματα στην Κύπρο.

Στο διά ταύτα τώρα, σε εκείνο το παιχνίδι, που πραγματοποιήθηκε στις 6 Νοεμβρίου του 85΄, στο Μακάρειο, όλοι πίστεψαν ότι η Ομόνοια θα έγραφε ιστορία. Σύμφωνα με το δημοσίευμα στο trifylli.net, υπολόγιζαν όμως χωρίς την Άντερλεχτ, η οποία έπαιξε στην Κύπρο πολύ καλά και κέρδισε δίκαια 1-3. Η Ομόνοια δεν είχε καμία σχέση με την σπουδαία εμφάνιση που έκανε στις Βρυξέλλες.

Αξιοσημείωτο, ήταν πως η Ομόνοια είχε την μεγάλη συμπαράσταση του κόσμου της ο οποίος γέμισε ασφυκτικά κάθε γωνιά του σταδίου, σκαρφαλώνοντας παντού περιμετρικά του σταδίου και γεμίζοντας τους διαδρόμους πίσω από τις κερκίδες. Οι είσοδοι του σταδίου έμειναν ανοικτοί κατά την διάρκεια του παιχνιδιού για να μπορέσει να μπει περισσότερος κόσμος καθώς τα εισιτήρια είχαν εξαντληθεί.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ