Στο ολοκαίνουργιο EvZin Bio θα βρεις το (θαυματουργό) τσάι Matcha

Σίγουρα για το matcha tea κάπου θα έχεις ακούσει, αφού έχει εξελιχθεί ως το νέο food trend σε όλο τον δυτικό κόσμο, για το ολοκαίνουργιο κυπριακό online shop  EvZin Bio, τι ξέρεις;

 


Article featured image
Article featured image

Το καινούργιο αυτό κυπριακό e-shop, έχει δημιουργηθεί από μια μικρή και δημιουργική ομάδα νέων ανθρώπων που ζουν στο νησί, με στόχο να δημιουργήσουν ένα μέρος στο οποίο θα μαζέψουν όλα εκείνα τα προϊόντα που βοηθούν και στηρίζουν ένα υγιεινό τρόπο ζωής.

Εν ολίγοις να προωθήσουν το «ευ ζην», την τέχνη του να ζει κανείς καλά (ευδαιμονία), που προϋπέθετε την επίτευξη της σωματικής και ψυχικής υγείας του ανθρώπου και οδηγούσε στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής του σε όλους τους τομείς.

Ψάχνοντας στο EvZin Bio, θα βρεις μερικά από τα πιο αγνά και ξεχωριστά μυστικά της φύσης, από κάθε γωνιά του πλανήτη, τα οποία έχουν επιλεγεί με προσοχή για να πληρούν όλες τις αυστηρές προϋποθέσεις.

 







ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΟ MATCHA ΚΑΤΑΚΤΑ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ



Κάνοντας αρχή με το πράσινο τσάι Matcha

Το ιδιαίτερο αυτό ιαπωνικό προϊόν, αποτελεί ένα premium είδος τσαγιού, 100% φυσικό, σε μορφή σκόνης με πολλά και σημαντικά οφέλη για τη σωματική αλλά και την πνευματική υγεία, το οποίο έχει παράδοση πέραν των 800 χρόνων, έστω και αν πρόσφατα το ανακάλυψαν στη δύση.

«Το Matcha για εμάς στην EvZin Bio, δεν είναι απλά ένα προϊόν, είναι φιλοσοφία και τρόπος ζωής».

 



Στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.evzinbio.com θα βρείτε 3 προϊόντα 100% πιστοποιημένου βιολογικού, αυθεντικού Matcha καθώς και πολλές πληροφορίες για όλα όσα μπορεί να σας προσφέρει το θαύμα αυτό της φύσης, αλλά και υπέροχες απολαυστικές συνταγές Matcha τις οποίες θα λατρέψετε.

«Υπόσχεσή μας στην EvZin Bio, είναι να κρατάμε πάντα τον πήχη της ποιότητας ψηλά. Στόχος μας είναι η συνεχής βελτίωση αλλά και η προώθηση κουλτούρας του υγιεινού τρόπου ζωής και του ‘ευ ζην’ στην Κύπρο, αλλά και να μυήσουμε τον καθένα από σας στην ιεροτελεστία του τσαγιού».

Μπορείτε να παραγγείλετε το Matcha online από την σελίδα www.evzinbio.com ή τηλεφωνικώς στον παγκύπριο αριθμό 7000-40-80.

 



 

Facebook: https://www.facebook.com/EvZinBio/

Instagram: https://www.instagram.com/evzin_bio/



*Με κάθε παραγγελία από την EvZin Bio, ένα μικρό ποσό προσφέρεται σε φιλανθρωπικό ίδρυμα το οποίο θα ανακοινωθεί  σύντομα.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ