Κυπριακή εταιρία μετέτρεψε τα γραφεία της σε παιχνιδότοπο για τους εργαζομένους της

Και ενώ εσύ τώρα που διαβάζεις αυτό το άρθρο, ίσως να είσαι κλεισμένος μέσα σε ένα μικρό, άβολο και μουντό γραφείο, στη Λεμεσό οι εργαζόμενοι της IQ Option είναι πολύ πιθανόν να παίζουν μαξιλαροπόλεμο, να κάνουν πάρτι ή να προσπαθούν να νικήσουν στο ποδοσφαιράκι, και δεν υπερβάλλουμε καθόλου.

 


Article featured image
Article featured image

Η IQ Option ρωσικών συμφερόντων, η οποία έχει την έδρα της στον Άγιο Αθανάσιο στη Λεμεσό  είναι μια εταιρεία παροχής ηλεκτρονικών υπηρεσιών που αφορούν κυρίως χρηματιστηριακές συναλλαγές. Σου ακούγεται βαρετό;

Αυτή λοιπόν η εταιρία που ασχολείται με συναλλαγές και χρηματιστήριο, έχει δημιουργήσει την ίδια στιγμή ένα πολύ ιδιαίτερο εργασιακό περιβάλλον, στα πρότυπα διεθνών κολοσσών όπως η Google, ή το Facebook.

Με βασικό γνώμονα τη δημιουργικότητα των υπαλλήλων, αλλά και τη δημιουργία ευχάριστων και θετικών αναμνήσεων κατά τη διάρκεια του εργασιακού ωραρίου, η IQ Option, σχεδίασε ένα φουτουριστικό open plan κτήριο, με funky χρώματα, design έπιπλα και πολλά παιχνίδια, όπως φλίπερ, ποδοσφαιράκι, επιτραπέζιο ping pong, guitar hero κ.α.

Δεν έμεινε όμως εκεί, αφού πολύ συχνά οι υπεύθυνοι διοργανώνουν για τους εργαζομένους τους εκδηλώσεις – party, για να τους αποσυμφορίσουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Εκδηλώσεις που περιλαμβάνουν εκγύμναση με μουσική, μασάζ, θεματικά πάρτι με dj, μέχρι και μαξιλαροπόλεμο.

Η εταιρεία αυτή τη στιγμή, παρέχει υπηρεσίες σε περισσότερες από 100 χώρες, ενώ απασχολεί υπαλλήλους από 24 διαφορετικές χώρες. Αν θες πάντως να εργοδοτηθείς εκεί (που είναι πολύ πιθανόν), η εταιρία προσφέρει πακέτα μετακόμισης, πολύ καλές απολαβές και όπως κατάλαβες εξαιρετικές συνθήκες εργασίας. Ακόμη το σκέφτεσαι;

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ