Το Pornhub δημιούργησε το δικό του σεξουαλικό εκπαιδευτικό κέντρο

Για ένα μεγάλο αριθμό παιδιών που βρίσκονται στην προεφηβική και εφηβική ηλικία, οι ταινίες ερωτικού περιεχομένου αποτελούν στην ουσία τον μοναδικό τρόπο σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης τους.

 


Article featured image
Article featured image

Για αυτό το λόγο, το μεγαλύτερο δίκτυο ερωτικών ταινιών παγκοσμίως Pornhub, αποφάσισε να δημιουργήσει μια «σχολή» μέσα από την οποία θα ειδικοί του σεξ θα παραδίδουν μαθήματα για το πώς να είσαι ένα υγιές και ευτυχισμένο σεξουαλικό όν. Η απόφαση γνωστοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη, όταν το Pornhub παρουσίασε το «Pornhub Sexual Health Center», προτρέποντας τα 70 εκατομμύρια των χρηστών του (ημερησίως), να δοκιμάσουν το δωρεάν εκπαιδευτικό αυτό site.

Η Dr. Laurie Betito, γνωστή και αναγνωρισμένη sex therapist, είναι στην ουσία αυτή που θα αναλάβει να λύνει απορίες και να εκπαιδεύει τους ενδιαφερομένους, ενώ θα έχουν παράλληλα και συνεργασία με ένα σημαντικό αριθμό γιατρών, θεραπευτών και ειδικών σε θέματα σεξουαλικής υγείας.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στο Mashable, ο αντιπρόεδρος του Pornhub το database της ιστοσελίδας θα εξελίσσεται και θα ενημερώνεται συνεχώς, προς το παρόν όμως αν το επισκεφθεί κάποιος θα βρει απαντήσεις σε βασικά ερωτήματα για αρχάριους, από το πώς δηλαδή έρχονται τα παιδιά μέχρι το πόσες «υποδοχές» έχει ο κάθε άνθρωπος.



 



*Με πληροφορίες από το Mashable


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ