Πόσα βαν VW χωράνε σε μια κυπριακή πλατεία; [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Η απάντηση είναι «πολλά» και αυτό μπορείς να το διαπιστώσεις κάθε φορά που έχει μάζωξη η αντίστοιχη κυπριακή λέσχη με τα αερόψυκτα σε κάποια πόλη. Στην προκειμένη περίπτωση όμως το ερώτημα είναι ρητορικό και η απάντηση είναι συγκεκριμένη, αφού είχε να κάνει με τις ανάγκες μιας διαφημιστικής καμπάνιας.

 


Article featured image
Article featured image

Πριν από μερικές μέρες, ένα πρωί Κυριακής (πολύ πρωί όμως), σε μια όμορφη πλατεία που βρίσκεται μερικές μόνο εκατοντάδες μέτρα μακριά από την θάλασσα, στα νότια του νησιού, πάρκαραν 4 κουκλιά VW Type 2, το ένα δίπλα στο άλλο.

Εκεί τους περίμεναν ένας σκηνοθέτης, ένας διευθυντής φωτογραφίας, δύο κάμεραμαν, ένας χειριστής drone, μία φωτογράφος, μια παραγωγός με τους βοηθούς της αλλά και όλοι οι πρωταγωνιστές της νέας διαφημιστικής καμπάνιας της CITY -ένας surfer, μια γυναίκα μηχανικός, ένα ζευγάρι... της διπλανής πόρτας, αλλά και ένας τύπος από άλλο πλανήτη

Με πρόγραμμα που θα έπρεπε να τηρηθεί ευλαβικά και με καφέ ανά χείρας από το πανέμορφο μοντέρνο café-bar που βρισκόταν στο ένα άκρο της πλατείας (στο άλλο βρίσκεται ένα παλιό εκκλησάκι), πάντοτε με επαγγελματισμό αλλά παράλληλα με διάθεση για χαβαλέ, τα γυρίσματα πήγαν κατ’ ευχή και το τελικό αποτέλεσμα που προέκυψε μετά και το touch του μοντέρ αλλά και του δημιουργικού τμήματος της CITY είναι σίγουρα ενδιαφέρον.

Όσο για τις λεπτομέρειες, πού, πότε, ποιοι κλπ, θα επανέλθουμε πολύ σύντομα, αφού πρώτα κυκλοφορήσει το πρώτο από τα βίντεο της καμπάνιας, τόσο τηλεοπτικά όσο και στα social media.

Το μόνο σίγουρο είναι πως τα βίντεο που θα δούμε μέσα στους επόμενους μήνες αποτελούν το παζλ μιας ωραίας ιστορίας, με αρχή, μέση και τέλος, μέσα από τα ενίοτε εντυπωσιακά πλάνα της οποίας αναδεικνύονται οι ομορφιές του νησιού!

Με ένα κλικ στο www.city.com.cy θα δεις ωραία πράγματα μέσα στο επόμενο διάστημα, αφού διαχρονικά… η CITY έχει πολλά θέματα! Μπήκες;



Δες πιο κάτω backstage υλικό από το πρώτο κομμάτι του παζλ που έρχεται πολύ-πολύ σύντομα.



Φωτογραφίες: Θεοδώρα Ιακώβου


 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ