Μαθητές έφτιαξαν ένα προϊόν που σου κάνει τα παπούτσια σαν καινούργια

Το τελευταίο διάστημα παρατηρούμε με πολύ ευχαρίστηση, διάφορες μαθητικές ομάδες στην Κύπρο να εμπνέονται και να δημιουργούν πρωτότυπες εφαρμογές και να υλοποιούν ιδέες, οι οποίες βοηθούν σε μικρά ή μεγαλύτερα προβλήματα της καθημερινότητας.

 


Αυτή τη φορά, μια ομάδα από 6 μαθητές της πέμπτης τάξης της Αμερικανικής Ακαδημία Λάρνακας, δημιούργησαν το ShoeGoo Shoe Polish, το οποίο στην ουσία φροντίζει τα δερμάτινα παπούτσια μας από φθορές και υγρασία, ενώ τα κάνει να φαίνονται σαν καινούργια.

Το ShoeGoo Shoe Polish, είναι ένα ειδικό κερί/γυαλιστικό που κάνει τα υποδήματα σας, φτιαγμένα είτε από αληθινό είτε από τεχνητό δέρμα, να αστράφτουν, δημιουργώντας επίσης ένα προστατευτικό στρώμα πάνω στην επιφάνεια των παπουτσιών που τα κάνει αδιάβροχα.

Σημαντικό αποτελεί επίσης το γεγονός ότι το προϊόν δεν χρησιμοποιεί συστατικά από ζώα, σε αντίθεση με την πλειοψηφία, άλλων παρόμοιων προϊόντων στην αγορά.

Αν επιθυμείς να το αγοράσεις, μπορείς να το βρεις στο ebay, ενώ για επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να μπείτε στο Facebook.

 


Σχετικα

Χαρμόσυνα νέα από τον Δήμο Λευκωσίας για τη Λεωφόρο Κένεντι

Το αστρονομικό ποσό εσόδων της Airbnb μόνο για το 2ο τρίμηνο του 19’

Μικρομηκάδες εν δράσει, για 9η χρονιά φέτος

Παρουσίαση προγραμμάτων Τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ: Αναλυτικά όλα όσα θα δούμε φέτος

Τι συμβαίνει με την Kate Middleton;

Φλερτ στα χρόνια των Social Media