Η Accept – ΛΟΑΤ Κύπρου σβήνει τις διαχωριστικές γραμμές στο «Σπίτι της Συνεργασίας»

Στοχεύοντας να σβήσει διαχωριστικές γραμμές - νοερές, νοητές, αλλά και πραγματικές - και να φέρει κοντά ΛΟΑΤΙ άτομα από όλες τις κοινότητες του νησιού, η Accept – ΛΟΑΤ Κύπρου,  διοργανώνει μια ξεχωριστή βραδιά, με ζωντανή μουσική.

 


Σ’ ένα συμβολικό χώρο, στο «Σπίτι της Συνεργασίας», έξι εξαίρετοι μουσικοί που ζουν και εργάζονται στο νησί, αφήνονται να παρασυρθούν από τους αγαπημένους ήχους και μελωδίες τους, για να συνθέσουν από κοινού ένα αλλιώτικο μουσικό ταξίδι, σε προορισμούς όπου δεν υπάρχουν σύνορα και προκαταλήψεις.

Η Niyal Ozturk και η μπάντα της ενώνει τη φωνή της με την Αθηνά Μαυρονύχη και τον μουσικό Νίκο Παπαδόπουλο σ’ ένα αλλιώτικο οδοιπορικό στην έντεχνη, ροκ και ποπ μουσική σκηνή.

Στόχος τους, να μας υπενθυμίσουν πως δεν σταματούμε να ονειρευόμαστε έναν κόσμο όπου βασιλεύει η αγάπη, η αποδοχή, η αλληλεγγύη.  

«Την Πέμπτη 20 Απριλίου στο «Σπίτι της Συνεργασίας», ενώστε τη δική σας φωνή, με τη δική μας για να ταξιδέψουμε παρέα!».

  

Ημερομηνία: Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017

Ώρα: 20.00

Χώρος: «Σπίτι της Συνεργασίας», Μάρκου Δράκου 28, 1102 Λευκωσία (εντός της Ουδέτερης Ζώνης, παρά το ξενοδοχείο Λήδρα Πάλας)

Πληροφορίες: ACCEPT – LGBT Cyprus

Τηλ. 99 812343 & Facebook page: Accept - LGBT Cyprus


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ