Κύπριος καθηγητής νομικής ανάμεσα στους 7 υποψηφίους των βραβείων LawCareers.Net Awards

Αποτελούν ένα από τα μεγαλύτερα ετήσια γεγονότα στο χώρο της νομικής στην Αγγλία, το οποίο έχει σκοπό τον εντοπισμό οργανισμών που προσφέρουν το καλύτερο ξεκίνημα, για μια λαμπρή καριέρα στη δικηγορία.

 


Article featured image
Article featured image

Το βραβείο «Lecturer of the Year», έχει σχεδιαστεί για να τονίσει και να αναγνωρίσει τη συμβολή από εκείνους που διδάσκουν την νομική επιστήμη με ένα ιδιαίτερο και ελκυστικό τρόπο.

Το LawCareers.Net, έλαβε 729 απαντήσεις στην έρευνά του για την ανεύρεση προτεινόμενων, λαμβάνοντας προτάσεις για 380 πανεπιστημιακούς από το Ηνωμένο Βασίλειο (Αγγλία, Σκωτία, Ουαλία, Βόρειο Ιρλανδία). Το LawCareers.net επέλεξε τους 7 καλύτερους πανεπιστημιακούς καθηγητές της Βρετανίας από τους 380 για τον τελικό, που θα γίνει στις 18 Μαΐου στο μεσαιωνικό Merchant Taylor’s Hall του Λονδίνου.  

Ανάμεσα τους και ένας Κύπριος καθηγητής νομικής ο Ανδρέας Γιάνναρος, ο οποίος τα τελευταία 11 χρόνια ζει και εργάζεται στο Λονδίνο, κατέχοντας σήμερα τη θέση του Ανώτερου Λέκτορα και Συντονιστή Προγραμμάτων Νομικής στο University of Bedfordshire.

 



«Έχοντας προταθεί από τους φοιτητές μου για αυτό το σημαντικό βραβείο, γεγονός που θεωρώ τη μεγαλύτερη ανταμοιβή για τη σκληρή δουλειά που κάνουμε, το μόνο που μπορώ να πω είναι ένα ευχαριστώ. Η βασική αρχή μου ως ακαδημαϊκός, είναι να δώσω ώθηση σε άτομα από όλα τα κοινωνικά στρώματα, να αγαπήσουν το αντικείμενό τους και να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα. Είμαι ευγνώμων για κάθε έναν από τους φοιτητές μου, ενώ παράλληλα νιώθω συγκινημένος από την στήριξη και την ενθάρρυνση τους.

Ως μέλος της οικογένειας του Πανεπιστημίου του Bedfordshire για πάνω από μια δεκαετία, νιώθω τυχερός που ανήκω στο δυναμικό μιας εξαιρετικής ομάδας συναδέλφων, οι όποιοι έχουν πάθος με τη διδασκαλία της νομικής επιστήμης, χρησιμοποιώντας πρωτοποριακά μέσα διδασκαλίας με σκοπό την ενίσχυση των επαγγελματικών δεξιοτήτων των φοιτητών τους.

Πρώτιστος στόχος της ομάδας μου, είναι η βελτίωση και η αξιοποίηση των δυνατότητων κάθε φοιτητή. Είμαι ευγνώμων που έχω επιλεγεί μέσα από 380 καθηγητές νομικής από όλη τη Βρετανία και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που το Πανεπιστήμιο του Bedfordshire συνυπάρχει στα βραβεία. μεταξύ άλλων κορυφαίων πανεπιστήμιων του Ηνωμένου Βασιλείου».

 

Οι υποψήφιοι για το 2017 είναι:

Prof Rachael Mulheron – Queen Mary, University of London

Mihael Jeklic – King's College London

Dr Andreas Yiannaros – University of Bedfordshire

Benjamin Jones – University of South Wales

Adam Baker – University of Leeds

Mary Lee – University of Sussex

Ruth Rutter – University of Surrey

Για να στηρίξετε την υποψηφιότητα του Δρ. Ανδρέα Γιάνναρου, μπορείτε να το κάντε γράφοντας το όνομα του με hashtag στα social media #LCNawards17. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ