Οι πρώτες εικόνες σε σχέση με την πρόοδο κατασκευής της Μαρίνας Αγίας Νάπας

Με σταθερούς -και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα εκτέλεσης- ρυθμούς υλοποιείται η κατασκευή της Μαρίνας Αγίας Νάπας.

 


Article featured image
Article featured image

Με σταθερούς, αποδοτικούς και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα εργασιών ρυθμούς, προχωράει η πρώτη φάση της κατασκευής της Μαρίνας Αγίας Νάπας που αναμένεται να ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2019.

Η διάρκεια των εργασιών της φάσης αυτής που ξεκίνησαν τον Σεπτέμβριο 2016 μετατρέποντας τον χώρο σε ένα τεράστιο εργοτάξιο και στις προγραμματισμένες εργασίες περιλαμβάνονται τα λιμενικά έργα και τα έργα υποδομής.

Στη φάση αυτή την εκτέλεση των έργων έχει αναλάβει η εταιρεία ΤΕΡΝΑ Α.Ε που δραστηριοποιείται στην εκτέλεση Δημόσιων και Ιδιωτικών έργων, μεγάλου προϋπολογισμού και σύνθετης τεχνογνωσίας.

Η δεύτερη φάση των εργασιών ξεκινάει φέτος και αφορά στην κατασκευή 190 ευρύχωρων, πολυτελών διαμερισμάτων σε δύο εντυπωσιακούς πύργους, 29 πολυτελείς επαύλεις, μαρίνα με δυναμικότητα ελλιμενισμού και παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών σε 600 σκάφη, ναυπηγείο, καθώς και πλειάδα επιλεγμένων καταστημάτων και εστιατορίων που θα προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και ανέσεις στους διαμένοντες και επισκέπτες της Μαρίνας.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ