Η PrimeTel χρυσός χορηγός του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ και Ονομαστικός Χορηγός του εταιρικού Αγώνα Δρόμου 5km

Με το μήνυμα «Τρέχουμε πάντα μπροστά», η PrimeTel στηρίζει για ακόμη μια χρονιά το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Κύπρου, τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ, που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 18 & 19 Μαρτίου και αναμένεται να προσφέρει σε όλους τους συμμετέχοντες μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία.

 


Article featured image
Article featured image

Σημειώνεται ότι, το 2016 ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ ήταν η αθλητική διοργάνωση με τη μαζικότερη συμμετοχή που έγινε ποτέ στην Κύπρο, αφού σε αυτόν έλαβαν μέρος 13.000 δρομείς, ενώ στον Εταιρικό Αγώνα Δρόμου οι συμμετοχές άγγιξαν τις 8.000 χιλιάδες.

Η PrimeTel δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από μια τόσο σημαντική διοργάνωση, γι’ αυτό άλλωστε αποφάσισε και φέτος να στηρίξει έμπρακτα αυτή την τεράστια προσπάθεια ως Χρυσός Χορηγός του Διεθνούς Μαραθωνίου Λεμεσού αλλά και ως Ονομαστικός Χορηγός του Εταιρικού Αγώνα Δρόμου 5km. Eπιπρόσθετα, η PrimeTel θα είναι και ο επίσημος προμηθευτής Τηλεπικοινωνιακών Υπηρεσιών της διοργάνωσης.

Με την ενέργεια αυτή, η PrimeTel προωθεί τις αξίες του αθλητισμού, ως τρόπου ζωής καλώντας όλους να συμμετέχουν στη μεγαλύτερη αθλητική γιορτή της Κύπρου.

 



 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ