Την Κυριακή του Πάσχα βλέπουμε «Survivor» με Ελεονώρα Μελέτη

Το «#Survivor» με την Ελεονώρα Μελέτη έρχεται την Κυριακή του Πάσχα στις 21.15 στο ΣΙΓΜΑ.

 


Article featured image
Article featured image

Λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα της καθημερινής εκπομπής «#Survivor» (η πρεμιέρα της εκπομπής θα είναι την Τρίτη 18/4 στις 16.30 και θα μεταδίδεται καθημερινά την ίδια ώρα), η «Διάσημη» δημοσιογράφος και «Μαχητής» της τηλεόρασης, Ελεονώρα Μελέτη, θα κάνει το opening της εκπομπής της από το μέρος όπου εκτυλίσσεται το παιχνίδι φαινόμενο, το εξωτικό νησί του Άγιου Δομίνικου.

Το “Survivor” αποκτά τη δική του εκπομπή και την Κυριακή του Πάσχα οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν.

Παρασκήνια από τον χώρο όπου εργάζεται ο Σάκης Τανιμανίδης και οι άνθρωποι της παραγωγής, παραλειπόμενα απ’ όσα δεν δείχνουν οι κάμερες, αλλά και συνεντεύξεις με τρεις αποχωρήσαντες παίκτες, είναι μερικές από τις εκπλήξεις της εκπομπής.

Η Ειρήνη Κολιδά, ο Πάνος Αργιαννίδης και ο Στέλιος Χανταμπάκης συνομιλούν με την Ελεονώρα Μελέτη και μας αποκαλύπτουν στοιχεία από την επιβίωσή τους στις παραλίες τους που δεν έδειξε η τηλεοπτική κάμερα.

 

Πόσο σκληρά όμως είναι τα αγωνίσματα στα οποία αγωνίζονται «Διάσημοι» και «Μαχητές» για την απόκτηση των επάθλων;

Οι τρεις αποχωρήσαντες παίκτες μιλούν για τα απαιτητικά παιχνίδια στα οποία πήραν μέρος και για το πόσο αυτά τους δυσκόλεψαν όταν είχαν μικροτραυματισμούς. Όμως η Ελεονώρα Μελέτη αποφασίζει να το διαπιστώσει μόνη της. Τι κάνει; Μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο και δοκιμάζει κάποια από τα αγωνίσματα προκειμένου να τα παρατηρήσει και να  εξακριβώσει η ίδια το βαθμό δυσκολίας τους. Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εκεί…


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ