Κυκλοφόρησε το πρώτο βιβλίο του Γιώργου Κιτή

Κάτι Λείπει… Γι’ αυτό αγωνιζόμαστε όλοι. Για να αποκτήσουμε ότι δεν έχουμε.

 


Article featured image
Article featured image

Κάποιοι αυτό το λένε απληστία, ενώ κάποιοι άλλοι το ονομάζουν πρόοδο. Ίσως να είναι και τα δύο.

Το βιβλίο του πρωτοεμφανιζόμενου συγγραφέα Γιώργου Κιτή με τον αινιγματικό τίτλο «Κάτι Λείπει…» κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις I Write στην Κύπρο και στην Ελλάδα.

Πρόκειται για ένα μυθιστόρημα γεμάτο ανατροπές, σμιλεμένους χαρακτήρες και ακραία συναισθήματα.

Ένας φιλόδοξος φωτογράφος, ένας ανασφαλής αλλά αγωνιστής δημοσιογράφος, μια έφηβη ναρκομανής και ένα αινιγματικό μοντέλο δίνουν την δική του μάχη, για δόξα, επιβεβαίωση, ασφάλεια, ή απλά για μια μητέρα… για ότι τους λείπει… Όλα αυτά τους οδηγούν σε ένα αγώνα που κάποιους θα τους οδηγήσει στον στόχο τους και κάποιους στην «κόλαση».

Όπως μας δήλωσε ο ίδιος ο συγγραφέας: «Όλα άρχισαν από μια φωτογραφία στο facebook, η οποία απεικόνιζε μία μεγάλη μαρμάρινη κολώνα στην οποία κάποιος έγραψε με μαύρο σπρέι: «Κάτι Λείπει». Αυτό ήταν το έναυσμα μου για να γράψω τις πρώτες λέξεις. Τα υπόλοιπα ακολούθησαν…»

Ο συγγραφέας κατάφερε χωρίς υπερβολές να γράψει ένα μυθιστόρημα το οποίο θα καθηλώσει τον αναγνώστη.

Ένα βιβλίο το οποίο μας καλεί, αλλά κυρίως μας προκαλεί να αναλογιστούμε τις θυσίες που απαιτεί η επιτυχία αλλά και η ευτυχία.

Περίληψη βιβλίου

Ο Παύλος, ένας φωτογράφος με επιτυχημένη καριέρα δέχεται μια απρόσμενη πρόταση από τον Πρόεδρο του κόμματος «Προοδευτική Ανάπτυξη» για να είναι υποψήφιος βουλευτής στις επερχόμενες εκλογές. Όμως ο ενθουσιασμός για την υποψηφιότητα του δεν διαρκεί πολύ, αφού η Εύα, ο μεγάλος έρωτας της ζωής του, τον χωρίζει. Ο Παύλος δεν αργεί να γνωρίσει την Άννα, ένα πανέμορφο μοντέλο με θλιμμένη καρδιά.

O Αλέξανδρος, καλύτερος φίλος του Παύλου και εξαιρετικός δημοσιογράφος, δέχεται ένα ανώνυμο τηλεφώνημα το οποίο τον παρακινεί να ερευνήσει τη ζωή της Έλενας. Μιας ανήλικης ναρκομανής της οποίας η ιστορία κρύβει πολύ περισσότερα απ’ ότι εκ πρώτης όψεως φαίνεται.

Ο Παύλος προσπαθεί να εκλεγεί βουλευτής με τη βοήθεια της Άννας που ψάχνει την ηρεμία της ψυχής της. Η Εύα επιστρέφει ξαφνικά στη ζωή του Παύλου και ο Αλέξανδρος προσπαθεί να μάθει ποιοι κρύβονται πίσω από την Έλενα, η οποία θέλει να βγει από τον κόσμο των ναρκωτικών.

Όλοι έχουν το δικό τους κρυφό κίνητρο και ένα κοινό στόχο… να αποκτήσουν αυτό που τους λείπει…

Περισσότερες πληροφορίες για τον συγγραφέα μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ, στο info@giorgoskitis.com, ή στο 99401420.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ