Σεξομολογήσεις #324: «Ο παρέας έκαμέν με παιχνίδι του»

Article featured image
Article featured image

Τίπστερ μου γεια σου...

Προβληματίζομαι υπερβολικά τον τελευταίο καιρό… Μες στη ζωή μου έβαλα κάποιον ο οποίος τούτος είχε σχέση με άλλη, -που την γνώρισα-, αλλά η σχέση τους εμένα δεν μου καθόταν καλά. Όχι γιατί εζήλευα ή γιατί τον θέλω, αλλά, βρε παιδί μου, δεν ήταν μια κανονική, φυσιολογική σχέση και εγώ δεν έδινα και ιδιαίτερη σημασία γιατί δεν μου έπεφτε λόγος. Τέλος πάντων, για να μεν τα λέω τούτα τα σοφιστικέ μου, ο παρέας εχώρισε με τούτη και ξεκινήσαμε στην πλάκα να την σπάσουμε κάποιου άλλου που μου εκόλλαν στην παρέα… πως εγώ και εκείνος είμαστε μαζί! Εγίναμε πολλά πειστικοί οι δύο μας. Εφιλιούμασταν μπροστά του, έγιναν ιστορίες με τον άλλο γιατί έσκασε που την ζήλια του και επήρε απόφαση πως εγώ είμαι μαζί με τον άλλο. Αλλά, ο άλλος άρκεψε και επροσπάθαν να τα βρει μαζί με την πρώην του κι εγώ εστρόφαρα και άλλαξα συμπεριφορά 180° απέναντί του και μετά είπα να καλμάρω λιγάκι κι έπιασε και εφίλησέ με. Όποτε βρεθεί μαζί μου φιλά με και μπλα μπλα (δεν του έκατσα όμως!) και άμαν έρτει εκείνη φιλά την μπροστά μου κι εγώ μένω μαλάκας ας πούμε γιατί ο κόσμος που μας βλέπει καθημερινά εμένα και εκείνον νομίζουν πως είμαστε μαζί. Απλά ρε φίλε δεν εξεκαθάρισε την θέση του να μου πει ξέρεις ρε κοπέλα μου προσπαθώ να τα βρω μαζί της. Δεν θέλω να γίνεται ή να γίνει κάτι μεταξύ μας… Ντάξει ρε τίπστερ μου, φταίω και εγώ γιατί γουστάρω τον και είμαστε παλαβές εμείς οι γυναίκες. Αλλά ο παρέας έκαμέν με παιχνίδι του. Άμα λείπει εκείνη έρκεται σε εμένα και άμα λείπω εγώ πάει σε εκείνη και λέει μου να το αφήκω έτσι στο φλου. Εγώ δεν είμαι του φλου ούτε του φλα. Το παιχνίδι δεν πάει άλλο. Νομίζω εν να ρίξω την αυλαία κι οποίος την φάει πας την κκελέ και τέλος! Εκουράστηκα να είμαι το κουκλάκι του που το πετάσει και μετά πιάνει το να ξαναπαίξει. Αν ανοίξω το στόμα μου και πω τι γίνεται, εν να φκω εγώ η κατζιά. Άρα τι να κάμω; Ρε τίπστερ έχασα τα πόθκια μου μαζί του… εσύγχισέ με τέλια. Είμαι συνέχεια μες τα νεύρα, απαντώ απότομα, δεν ξέρω τι να κάμω πλέον. Πε μου κι εσύ την άποψη σου, βάλε με να σκεφτώ κάτι, να σταματήσω να είμαι έτσι και να ξεκαθαρίσω τα πράματα...

Chris

 

A grown man playing with dolls....

 

Αχ ρε Chris… Πρώτα κάνεις τα κολπάκια και τα παιχνιδάκια σου, κι ύστερα που το πράμα παίρνει στροφή κι έρχεται το παιχνίδι πάνω σου και παίρνει άλλη δυναμική, μεινίσκεις με τη λαμαρίνα δακκαμμένη! Αφού λες κι εσύ η ίδια ότι δεν είσαι φλου ούτε φλα, τότε μεν παίζεις το… φλάουτο μαζί του. Κόψε του τα αππώματα τζαι τα φιλιά. Δεν είσαι δική του. Αν θέλει να γίνεις δική του, να σου το πει ξεκάθαρα τζαι να παρατήσει να συναγλείφεται με πρώην τζαι άλλες.

Άκου, λοιπόν, στρατηγική…

Ξεκινάς από σήμερα να είσαι κουλ με την κλασική έννοια. Δηλαδή, ας συνεχίζετε να βγαίνετε -όποτε αυτό προκύπτει-, αλλά, όταν μουνταρίσκει να σε φιλήσει, εσύ τον αποκρούεις και απομακρύνεσαι. Αυτό ας το δουν και οι υπόλοιποι για να μην αιωρείται πια η ψευδαίσθηση ότι τα έχετε. Κανί ψέματα και θέατρα.

Αρχίζεις να είσαι άνετη με άλλους άντρες και να δίνεις την εντύπωση ότι φλερτάρεις και ότι δεν είσαι κολλημένη πάνω του. Αν όντως νιώθει κάτι για σένα, εν να αντιδράσει! Που εν να πάει. Αν δεν κάνει κάτι, πάει να πει έχει μάτια αλλού.

Σταματάς τα νεύρα και το να είσαι απότομη. Δείξε μια άλλη… πιο χαλαρή και ήρεμη όψη. Κάμε τον να διερωτάται τι συμβαίνει μαζί σου και γιατί φατσάρεις τόσο κουλ και ερωτευμένη και με ποιον. Βάλε τον να τριβιτζιάζεται, να καχρίζει, να διερωτάται... Αν κερδίσεις το ενδιαφέρον του και τον θυμό του, πάει να πει ότι έχει αισθήματα για σένα. Αν συνεχίσει να κάμνει τα ‘ωραία’ του και να το παίζει άνετος και με σένα και με την άλλη, τότε παρέτα τον. Κόψε του τον βήχα ώσπου εν τζαιρός.

Υ.Γ. Εν που την αρχή που σου άρεσκε ο τύπος, αλλά, τι να πεις που όταν δεν σκεφτόμαστε σωστά, τζαι κάμνουμε πράματα παλαβά τζαι επιπόλαια, συνήθως χάνουμε και τα αβγά και τα καλάθια. Τουλάχιστον, ας εν τζαι τωρά, μπορείς να διαχωρίσεις τη θέση σου τζαι να προχωρήσεις με κάτι καλό, δυνατό και ΟΛΟΔΙΚΟ ΣΟΥ!

 

#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο mail sextalk@cityfreepress.com.cy


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ