Η Celine Dion τραγουδά για τα θύματα του Πύργου Grenfell

Η Celine Dion είναι το νέο όνομα που προστέθηκε στη λίστα των τραγουδιστών που θα συμμετάσχουν στην εγγραφή του τραγουδιού Bridge Over Troubled Water.

 


Article featured image
Article featured image

Το τραγούδι αποτελεί ιδέα του μουσικού παραγωγού και επιχειρηματίας Σάιμον Κάουελ και στόχος τους είναι να συγκεντρωθούν χρήματα για τα θύματα της πυρκαγιάς στον Πύργο Grenfell του Λονδίνου.

Το τραγούδι, στην ηχογράφηση του οποίου συμμετέχουν πολλά μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, ήταν αρχικά να κυκλοφορήσει χθες, αλλά λόγω της μεγάλης συμμετοχής καλλιτεχνών, ο παραγωγός αποφάσισε να διατεθεί μέσω του διαδικτύου αύριο, Τετάρτη.

Μάλιστα, ο πρώην κριτής του American Idol, Σάιμον Κάουελ δήλωσε ότι θα συνεχίσει να προσθέτει τις φωνές των μεγάλων σταρ της μουσικής βιομηχανίας μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Μέχρι στιγμής η Celine Dion είναι η μοναδική τραγουδίστρια που συμμετέχει στην ηχογράφηση που δεν είναι Βρεττανή.

Η 48χρονη Καναδή τραγουδίστρια βρίσκεται σε περιοδεία στη Μεγάλη Βρετανία και η άφιξή της εκεί έχει συμπέσει με μία ακόμα μεγάλη τραγωδία που την ανάγκασε να ακυρώσει αρκετές εμφανίσεις της στην αρένα του Μάντσεστερ, ύστερα από την τρομοκρατική επίθεση που έγινε στο τέλος της συναυλίας που έδωσε εκεί η Αριάνα Γκράντε τον περασμένο μήνα.


πηγη: ΑΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ