6 καλοκαιρινοί διαγωνισμοί από την Cablenet

Η Cablenet αγαπά το καλοκαίρι και το κάνει με το δικό της τρόπο ακόμη πιο απολαυστικό, με πολλές καλοκαιρινές εκπλήξεις, δώρα και μικρές απολαύσεις για όλους.

 


Article featured image
Article featured image

Η νέα καλοκαιρινή διαφημιστική εκστρατεία της είναι διαφορετική.

Φέτος το καλοκαίρι, η Cablenet επιλέγει να κρατήσει συντροφιά σε όλους μ’ ένα αλλιώτικο, διαφορετικό τρόπο επικοινωνίας και μέσα από ευχάριστα καλοκαιρινά tips και διαγωνισμούς. 

«Ταξιδάκι; Καλά να περάσεις!, Summer Break – keep cool with us!, Παραλία; Αντηλιακό κάθε 2 ώρες!, Εκδρομή; Μην ξεχάσεις την παγωνιέρα» είναι μόνο μερικά από τα αλλιώτικα καλοκαιρινά tips που η Cablenet επιλέγει για όλους αυτό το καλοκαίρι.

Παράλληλα η Cablenet μέσα από τη μαγεία του μωβ κόσμου #PURPLE WORLD, δίνει την ευκαιρία σε συνδρομητές της και μη, να λάβουν μέρος σε εβδομαδιαίους διαγωνισμούς και να κερδίσουν πλούσια δώρα.

Οι καλοκαιρινοί διαγωνισμοί Cablenet  άρχισαν ήδη από τις 12 Ιουνίου και θα ισχύουν μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν περισσότερα και να δηλώσουν συμμετοχή στην ιστοσελίδα της Cablenet μέσα από το #PURPLE WORLD.

Επιπλέον η εταιρεία καλεί τον κόσμο να ανακαλύψει τη μαγεία του μωβ δικτύου με 15 μέρες ΔΩΡΕΑΝ δοκιμή και να απολαύσει τη μοναδική μωβ εμπειρία.

Χωρίς καμία επιπρόσθετη χρέωση, χωρίς καμία δέσμευση και χωρίς να χρειάζεται οποιοσδήποτε τερματισμός συνδρομής από υφιστάμενο παροχέα!

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ