Πώς θα ήταν η αγγελία αν το ΑΚΕΛ ζητούσε άτομο για υποψήφιο πρόεδρο

5 γνωστοί Κύπριοι από τον χώρο των media, με πολιτική άποψη αλλά και χιούμορ, γράφουν την αγγελία που θα μπορούσε ενδεχομένως να είχε βάλει το ΑΚΕΛ σε μια εφημερίδα, αν φτάναμε στο παρά πέντε της προθεσμίας για υποβολή των υποψηφιοτήτων και οι της Κεντρική Επιτροπής συνειδητοποιούσαν ότι είχαν ξεμείνει από υποψήφιο πρόεδρο -άκα ηγέτη.

 


Article featured image
Article featured image

Όπως λέμε… Ζητείται ηγέτης!

ΖΗΤΕΙΤΑΙ: Υποψήφιος Πρόεδρος (για το ΑΚΕΛ)

 

ΖΗΤΕΙΤΑΙ: Αγόρι που να το θέλει η βάση. Ψηλό, βεργολυγερό με μούσκουλα, ισχυρές αριστερές απόψεις -λέμε τώρα και καμία βλακεία να περνάει η ώρα- και να έχει δεξιές τσέπες για να βάζει το χέρι βαθιά. Αν πάλι είσαι γυναίκα και πιστεύεις ότι μας κάνεις, τότε οι πιο πάνω προϋποθέσεις ισχύουν, εκτός από τα μούσκουλα φυσικά. Επίσης, πρέπει να ξέρεις καλά την Κύπρο, κάθε χωριό, ραχούλα και βουνοκορφή, για να μη μας κάνεις σούργελο. Προαιρετικά, αγγλικά, υποχρεωτικά ρωσικά και Σουαχίλι, αλλά και η γλώσσα του σώματος για να λέμε και καμία κουβέντα. Απολαβές ικανοποιητικές -προεδρικές. Και εξτραδάκια ανάλογα των υπηρεσιών.

Σύλια Ιωαννίδου, Δημοσιογράφος / Παρουσιάστρια

 

 

ZHΤΕΙΤΑΙ: Το Ανορθωτικό Κόμμα Εργαζόμενου Λαού αναζητεί ενόψει των Προεδρικών Εκλογών του 2018 ΑΠΟΕΛίστα, συναγερμικό υποψήφιο, ο οποίος θα είναι υπέρ της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας με το ορθό περιεχόμενο της Αριστεράς. Να αρέσκεται στην ποίηση, να απεχθάνεται κάθε μορφής ιδιωτικοποίηση, να προτιμά να φορολογήσει τον πλούτο παρά τον ιδιοκτήτη του Μίκυ Μάους. Ο υποψήφιος θα πρέπει επίσης να μην πίνει ουίσκι, να έχει season ticket στο Σατιρικό Θέατρο, να σέβεται τις συλλογικές συμβάσεις των εργαζομένων, να παρακολουθεί φανατικά την εκπομπή της Βασιλικής Χατζηαδάμου και να γνωρίζει που βρίσκεται το Μαρί. Αν πληροίτε αυτά τα κριτήρια στείλτε βιογραφικό στο antrosandhispeople@akel.org.cy

Σωκράτης Ιωακείμ, Δημοσιογράφος / Αρχισυντάκτης Capital Today

 

 

ΖΗΤΕΙΤΑΙ: Κόμμα με μαρξιστικό παρελθόν αναζητεί υποψήφιο για να συμπορευθούν μαζί στο μέλλον και συγκεκριμένα την επόμενη πενταετία. Ο υποψήφιος θα πρέπει να τοποθετείται στον πολιτικό χάρτη δεξιότερα του ισημερινού της Εζεκία Παπαϊωάννου, αλλά όχι σε απόσταση τέτοια που να συνιστά… λιγότερο κράτος. Λόγω πικρής εμπειρίας, ο υποψήφιος θα πρέπει να γνωρίζει πού βρίσκονται όλα τα χωριά της Κύπρου, καθώς και το Κυπριακό όλες τις ώρες. Θα δοθεί ιδιαίτερη σημασία σε υποψηφίους που αποκαλούν την Ομόνοια «αγαπούλλα» και έχουν season ticket τουλάχιστον μέχρι το 2038. Υποψήφιοι με ονόματα όπως Χαμπής, Πάμπος, Πανίκκος, Ανδρούλλα, Ευρούλλα και Γιαννούλλα θα εξεταστούν κατά προτεραιότητα, ειδικά εάν δεν βάφουν τα μαλλιά τους.

Μικαέλλα Λοΐζου, Δημοσιογράφος Σημερινής της Κυριακής

 

 

ΖΗΤΕΙΤΑΙ: Αριστερό κόμμα αναζητεί πρόσωπο ευρείας αποδοχής για σοβαρή 5ετή σχέση με δυνατότητα ανανέωσης. Απαραίτητες προϋποθέσεις οι λαϊκές καταβολές, η άριστη γνώση του Κυπριακού και η επιθυμία για περισσότερο κράτος. Μπορεί να μην μας φαίνεται αλλά δεχόμαστε μόνο σοβαρές προτάσεις.

Μαρίνος Νομικός, Δημοσιογράφος

 

 

ΖΗΤΕΙΤΑΙ: Για να δεχτεί το κόμμα ΑΚΕΛ υποψήφιο για Πρόεδρο της δημοκρατίας απαιτούνται τα πιο κάτω:

- Να είναι ΚΥΠΡΙΟΣ Πολίτης της Κυπριακής Δημοκρατίας και να είναι γέννημα θρέμμα της Κύπρου. Αν τον λένε Κύπρο, ακόμα καλύτερα.

- Να έχει συμπληρώσει το εικοστό πέμπτο έτος (25) σε season ticket της Ομόνοιας (Σιυλλάκας).

- Bachelor of science από Ρωσσόφωνο πανεπιστήμιο το οποίο πλήρωσε το Κόμμα και θα ξεπληρώσει σε 55000 εργατοώρες.

- Να είναι πρόθυμος να παραδίδει το μισθό του στο κόμμα όπου θα διαμοιράζεται ως εξής: 60% στο κόμμα, 20% στην ΕΔΟΝ (για συναυλίες και εκδρομές), 30% σε μεταγραφές της Ομόνοιας και το υπόλοιπο 45% στην οικογένειά του (τα ποσοστά διορθωθήκαν από τον chartered accountant της Ομόνοιας Λευκωσίας όταν ήταν ο Μικτής πρόεδρος)

Κώστας Πρίγκιπας / Παρουσιαστής


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ