Οι 5 πιο χαρακτηριστικές εικόνες από τα 5 χρόνια Φάρμα Projekt

Κάνοντας έναν απολογισμό, για οτιδήποτε, πάντα στο μυαλό σού έρχονται εικόνες.

 


Article featured image
Article featured image

Με αφορμή τη συμπλήρωση (φέτος) 5 χρόνων από την πρώτη διοργάνωση ενός από τα πιο trademark μουσικά φεστιβάλ του νησιού, ζητήσαμε από τους διοργανωτές να ανατρέξουν στο αρχείο τους -αλλά και στη μνήμη τους- και να βρουν τις 5 πιο χαρακτηριστικές φωτογραφίες από τις προηγούμενες διοργανώσεις, συνοδεύοντάς τις και μια (μικρή ή μεγάλη) λεζάντα.

Ενδεχομένως να δυσκολεύτηκαν να το κάνουν, ξέροντας πόσες εικόνες χρειάζονται για να φτιαχτεί το παζλ της κάθε διοργάνωσης. Ίσως πάλι και όχι. Λίγη σημασία έχει.

Σημασία εδώ έχει πως παρακάτω θα δεις 5 δυνατές εικόνες, ικανές να σε πείσουν να είσαι (και) φέτος εκεί, στο Angels Hills, στα Καμπιά, την 1η του Ιούλη.

 

1.  13 Ιουλίου 2013. To πρώτο Φάρμα Projekt.

Δεν έχουμε την παραμικρή ιδέα πως καταφέραμε να φέρουμε εις πέρας αυτό το event. Άπειροι αλλά διψασμένοι για ένα καλύτερο φεστιβαλικό πνεύμα στο νησί. Η φωτογραφία απεικονίζει την προσπάθεια των δύο αυτών νεαρών να «κρούσουν» τον κόκορα. Ο δε τρίτος προσπαθεί ξεκάθαρα να τους εμποδίσει χρησιμοποιώντας την τεχνική «ύδωρ κατά βούληση».

Υ.Γ. Ο κόκορας κόπηκε σε 29 κομμάτια. Κείτεται νεκρός στο Πράσινο σημείο Γερίου.



 


2.  26 Ιουλίου 2014. To Φάρμα Projekt ξανακτυπά.

Όπως τον ροζ πάνθηρα, ένα πράμα. Αποφασισμένοι λοιπόν ότι το event θα γίνει θεσμός, βάζουμε πλώρη για μεγάλα πράγματα. Πολύ μεγάλα. Η φωτογραφία απεικονίζει στη μέση ένα από τα «πολύ μεγάλα πράγματα», περίπου 15 ώρες μετά την θεαματική του πτώση. Τεράστιο πλήγμα για το event, τεράστιο πλήγμα για την ψυχολογία μας, αλλά τεράστιο μάθημα για όλους μας.  Οι κύριοι που απεικονίζονται στην φωτογραφία μαζί με άλλους πολλούς μας απέδειξαν ότι δεν είμαστε μόνοι μας σε αυτή την προσπάθεια και ότι θα είναι πάντα στο πλευρό μας.

Υ.Γ. Η επίσημη δημιουργία της «ομάδας».



 

3.  18 Ιουλίου 2015. Ίσως το πιο δύσκολο Φάρμα Projekt μέχρι σήμερα.

Ο ιδιοκτήτης του χώρου στον οποίο προοριζόταν να γίνει το φεστιβάλ, αποφάσισε 10 μέρες πριν να μας ακυρώσει τη συμφωνία και να μας «πετάξει έξω». Η φωτογραφία απεικονίζει τον χώρο στον οποίο καταφύγαμε από «ανάγκη»! Βρήκαμε καταφύγιο στον Λόφο των Αγγέλων. Ο χώρος που στεγάζει το Φάρμα Projekt μέχρι σήμερα. Ένα καταπληκτικό τοπίο που είναι πλέον συνώνυμο -πράγμα που μας χαροποιεί- με το φεστιβάλ.

Υ.Γ. Ευχαριστούμε Κύριε Λ. Το γεγονός ότι συμπεριφέρθηκες όπως συμπεριφέρθηκες μάς έκατσε γάντι!



 

4.  16 Ιουλίου 2016. We Do! It’s true!

Είμαστε υποστηρικτές του γεγονότος ότι ζούμε σε ένα καταπληκτικό νησί. Ναι, θα μπορούσε να ήταν και καλύτερο αλλά αυτό εξαρτάται από εμάς. Στη φωτογραφία απεικονίζεται η φωτεινή πινακίδα με την αγαπημένη μας φράση και στο βάθος ο κόκορας «κορτωτός».

Υ.Γ. #ifuckinglovethisisland (και ας ζούμε ίσως στο νησί με τους πιο λίγους νησιώτες).



 

5.  1η Ιουλίου 2017. …………

Y.Γ. Κύριε Ευάγγελε, ευχαριστούμε για όλα! Σου υποσχόμαστε πως όσο περνάει από το χέρι μας ο κόκορας θα παραμείνει εκεί.

 

Με ένα κλικ στο πιο κάτω flyer μπορείς να δεις όλες τις πληροφορίες για το Φάρμα Projekt 2017 (line up, τιμές εισιτηρίων, χώροι προπώλησης, άλλες δραστηριότητες κλπ), το οποίο ως γνωστό θα πραγματοποιηθεί την 1η Ιουλίου (από τις 19:00 ως τις 08:00), στο Angels Hills, στα Καμπιά.



 




 

#ΦάρμαProjekt #citycenter #poster #festival #angelshills #kampia #5thedition

A post shared by City Free Press (@cityfreepress) on




ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ