Ένα μουσικό φεστιβάλ «παίζει» για μια ενωμένη πατρίδα

Με την ελπίδα να ξαναδούμε την Κύπρο ενωμένη, το «Unity Fest» αξιοποιώντας τη δύναμη της μουσικής επιδιώκει να φέρει κοντά τις δύο κοινότητες για να εργαστούν μαζί για την ειρήνη.

 


Article featured image
Article featured image

Πρόσφατα οι υπεύθυνοι του φεστιβάλ ανακοίνωσαν τα ονόματα των συγκροτημάτων που επέλεξε η αρμόδια επιτροπή, για να παρουσιαστούν στο Unity Fest το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή της τάφρου του Ξενοδοχείου Λήδρα Πάλας, στις 27 Ιουνίου 2017 η ώρα 19:30 μ.μ.

«Το Unity Fest στοχεύει να φέρει μαζί την κυπριακή νεολαία και από τις δύο κοινότητες, αξιοποιώντας τη δύναμη της μουσικής και με την ελπίδα να εργαστούν για την κουλτούρα ειρήνης στην Κύπρο», αναφέρουν στην ανακοίνωση τους οι αρμόδιοι.

 

Τα συγκροτήματα που θα παίξουν στο φεστιβάλ είναι:

1. Katakathia (Κατακάθια) - Λεμεσός

2. George Sidiropoulos (Γιωργος Σιδηρόπουλος) - Λευκωσία

3. Limestone - Λευκωσία

4. Stonus - Λευκωσία

5. Swinging Souls - Πάφος

6. Bunfyah – Αμμόχωστος

Ενώ η μπάντα Gadjo Dilo και ο Fikri Karayel θα εμφανιστούν ως guest artist.

Η επιλογή των έξι συγκροτημάτων που είχαν αιτηθεί συμμετοχή βασίστηκε στην πρωτοτυπία τους, την ελκυστικότητα του ρεπερτορίου τους και στην αγαστή προσήλωση τους στη μουσική και το σχεδιασμό του Φεστιβάλ.

 

#Infos

Το Unity Fest συνδιοργανώνεται από τη Δικοινοτική Πρωτοβουλία για Ειρήνη-Ενωμένη Κύπρο, το Γραφείο Ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο και από την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο. Υποστηρίζεται από το Σπίτι της Συνεργασίας, την Ειρηνευτική Δύναμη των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο, την Πρεσβεία των ΗΠΑ, την Πρεσβεία της Σουηδίας και το Κέντρο Νεολαίας της Αμμοχώστου (MAGEM Famagusta Youth Center).

 



 

Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε ΕΔΩ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ