Νυχτερινό περπάτημα με κόκκινα φαναράκια υπό το φως της πανσελήνου

Μια μαγευτική διαδρομή στα Τεισια της Μαδαρής ετοιμάζει για τις 5 Αυγούστου η ομάδα της Cyprus From Air, υπό το φως του ολόγιομου φεγγαριού.

 


Article featured image
Article featured image

Η διαδρομή θα έχει έκταση 4 χλμ, και οι συμμετέχοντες θα συναντηθούν στην εκκλησία του χωριού Χανδριά της Πάφου, στις 17:30 μμ. Στην αρχή, κοντά στο πυροφυλάκιο τα πράγματα θα είναι λίγο δύσκολα αφού το σημείο είναι αρκετά στενό, έπειτα όμως από 200 μέτρα ομαλοποιείται. Υπάρχουν μικρού μήκους ανηφοριές και κατηφοριές, οι οποίες όμως δεν είναι ιδιαίτερα κουραστικές, ενώ σε μερικά σημεία υπάρχουν σκαλοπάτια και ξερολιθιές από το 1993.

Μια διαδρομή με πανοραμική θέα προς το Τρόοδος και τα χαμηλότερα σημεία της Σολιάς, και της Μεσαορίας, ενώ σε μικρότερη απόσταση εντοπίζεις τα χωριά Καννάβια, Αγία Ειρήνη, Φράγμα Ξυλιάτου, Λαγουδερά, Πολύστυπος και στο τέλος προς την Πιτσιλιά και την επαρχία Λεμεσού.

Όσοι θα συμμετέχουν δεν πρέπει να φοράνε βαμβακερά ρούχα ή παντελόνια jeans. Προτιμήστε ορειβατικό παντελόνι ή οτιδήποτε είναι συνθετικό και παπούτσια ορειβατικά με κάλτσες συνθετικές ή μάλλινες.

Μαζί σας μπορείτε να έχετε δοχείο για νερό, μικρό σακίδιο για τα σνακ σας, το αδιάβροχο σας, κόκκινα φαναράκια και ένα σακουλάκι φυτόχωμα δικής σας επιλογής. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ