Έρχεται Κύπρο για συναυλία ο πιο hot καλλιτέχνης παγκοσμίως

Είναι ο ερμηνευτής του τραγουδιού που, μετά το «Macarena» του πολύ μακρινού 1995, κατάφερε να συνθέσει εκ νέου ένα μουσικό φαινόμενο και να κάνει το ευρύ κοινό να ανακαλύψει ξανά τη latin μουσική.

 


Article featured image
Article featured image

Χωρίς καμιά δόση υπερβολής, μπορούμε να πούμε ότι πρόκειται για τον ύμνο του καλοκαιριού, συμπέρασμα που εξάγεται εύκολα χάρη κυρίως στα 2,5 δις views που έχει μαζέψει μέχρι σήμερα στο youtube.

Αν δεν κατάλαβες ακόμα σε ποιο τραγούδι αναφερόμαστε, μάθε πως πρόκειται για το «Despacito» αλλά και πως ο ερμηνευτής του, Luis Fonsi, έρχεται με full band στην Κύπρο για το πιο χορευτικό πάρτι του καλοκαιριού.

Η μίξη ρεγκετόν και ποπ μουσικής, του «Despacito» (λέξη που μεταφράζεται ως «αργά»), έχει κατακτήσει τις πρώτες θέσεις στα charts, ενώ το remix -που έχει γίνει με τον Daddy Yankee και τον Justin Bieber- βρίσκεται στη λίστα «Billboard’s Hot 100» εδώ και οκτώ εβδομάδες, και αυτό είναι ένα φαινόμενο για τα μουσικά χρονικά καθώς πρόκειται για το πρώτο ισπανόφωνο τραγούδι που κατάφερε κάτι τέτοιο μετά το «Macarena» του 1995.

Ο γεννημένος στο Πουέρτο Ρίκο και μεγαλωμένος στο Μαϊάμι, Fonsi, έρχεται λοιπόν για μια συναυλία μαζί με τη μπάντα του, στην Αγία Νάπα, στις 10 Αυγούστου.

Περισσότερες πληροφορίες σύντομα στη CITY!

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ