Μια καλλιτέχνις φαντασιώνεται διάσημους ανάμεσα στο πόδια της [NSFW]

Και φτιάχνει κάπως περίεργες εικόνες που ίσως σε κάποιους δημιουργήσουν αποστροφή.

 


Σε κάποιους άλλους πάλι ίσως ξυπνήσουν ένστικτα που δεν μπορούσαν καν να φανταστούν ότι είχαν. Άλλωστε ο ερωτισμός και η σεξουαλικότητα δεν πρέπει να μπαίνουν σε καλούπια.

Αιτία αυτής της συλλογής, όπως αναφέρει η δημιουργός Alexandra Rubinstein, αποτέλεσε η έλλειψη πορνογραφικού υλικού για τις γυναίκες, έτσι με μια χιουμοριστική και ταυτόχρονα κριτική διάθεση απεικόνισε διάσημους άντρες που κατέχουν δύναμη σχολιάζοντας την ανδρική προοπτική της σεξουαλικότητας στα mainstream media και την πορνογραφία, αντικατοπτρίζοντας τον τρόπο με τον οποίο αλληλοεπιδρούμε στην πραγματική ζωή.

Η Alexandra Rubinstein για τη συλλογή της «A dream come true», αντλεί στοιχεία από την ρωσική ανατροφή της και την αμερικανική κουλτούρα, δημιουργώντας δυνατές αλλά και χιουμοριστικές εικόνες καυτηριάζοντας τους τρόπους που η κοινωνία και ο πολιτισμός έχουν διαμορφώσει τους ρόλους των φύλων.

Η Rubinstein με την αφηγηματική οπτική της εμφανέστατα διαφωνεί ότι το σεξ είναι μόνο για τους άντρες και την ευχαρίστησή τους και απεικονίζει διασημότητες να προσφέρουν «ευχαρίστηση» σε γυναίκες. 

 

 

*Με πληροφορίες από τη LIFO


Σχετικα

Έρχονται οι δημιουργοί του «La Casa de Papel» στην Κύπρο;

Από το 2021 θα έχουμε την ίδια ώρα χειμώνα – καλοκαίρι

Πού στη Λευκωσία ανοίγει νέο κατάστημα Caffè Nero;

Πώς θα σου φαινόταν αν σου λέγαμε ότι μπορείς να δεις τι συμβαίνει στη Νεκρή Ζώνη μέσω εικονικής πραγματικότητας;

Γιατί γέμισε σκουπίδια ολόκληρη η Κύπρος;

Μηνύουν Facebook και Youtube γιατί άφησαν να κυκλοφορεί για ώρες το βίντεο από την επίθεση στη Ν. Ζηλανδία