Μια καλλιτέχνις φαντασιώνεται διάσημους ανάμεσα στο πόδια της [NSFW]

Και φτιάχνει κάπως περίεργες εικόνες που ίσως σε κάποιους δημιουργήσουν αποστροφή.

 


Article featured image
Article featured image

Σε κάποιους άλλους πάλι ίσως ξυπνήσουν ένστικτα που δεν μπορούσαν καν να φανταστούν ότι είχαν. Άλλωστε ο ερωτισμός και η σεξουαλικότητα δεν πρέπει να μπαίνουν σε καλούπια.

Αιτία αυτής της συλλογής, όπως αναφέρει η δημιουργός Alexandra Rubinstein, αποτέλεσε η έλλειψη πορνογραφικού υλικού για τις γυναίκες, έτσι με μια χιουμοριστική και ταυτόχρονα κριτική διάθεση απεικόνισε διάσημους άντρες που κατέχουν δύναμη σχολιάζοντας την ανδρική προοπτική της σεξουαλικότητας στα mainstream media και την πορνογραφία, αντικατοπτρίζοντας τον τρόπο με τον οποίο αλληλοεπιδρούμε στην πραγματική ζωή.

Η Alexandra Rubinstein για τη συλλογή της «A dream come true», αντλεί στοιχεία από την ρωσική ανατροφή της και την αμερικανική κουλτούρα, δημιουργώντας δυνατές αλλά και χιουμοριστικές εικόνες καυτηριάζοντας τους τρόπους που η κοινωνία και ο πολιτισμός έχουν διαμορφώσει τους ρόλους των φύλων.

Η Rubinstein με την αφηγηματική οπτική της εμφανέστατα διαφωνεί ότι το σεξ είναι μόνο για τους άντρες και την ευχαρίστησή τους και απεικονίζει διασημότητες να προσφέρουν «ευχαρίστηση» σε γυναίκες. 

 

 

*Με πληροφορίες από τη LIFO


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ